Emancy: Borderline War

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,111 TOPLAM İNDİRME
51.1 MB DOSYA BOYUTU

Emancy: Borderline War sürükleyici bir savaş oyunudur

Emancy: Borderline War, Windows 8 ve üst versiyonlarını kullanan bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunu ve aksiyon öğelerini birleştiren bir savaş oyunudur.

Uzak gelecekte geçen bir hikayeye sahip olan Emancy: Borderline War'da Emancy gezegeni üzerinde hakimiyet mücadelesi veren iki ülkenin hikayesi konu alınıyor. Ülkeler sınırlar üzerinde anlaşamadıktan sonra savaşa girmiş ve ellerindeki bütün güçler ile birbirlerine saldırmaya başlamıştır. Biz ise bu savaşta ülkemizin en iyi askerlerinden birinin kontrolünü elimize alarak savaşın kaderini değiştirmeye çalışıyoruz.

Emancy: Borderline War stratejik bir oynanışa sahip. Oyunda kahramanımızı tıpkı klasik bilgisayar oyunu Crimsonland'da olduğu gibi kuşbakışı olarak kontrol ediyoruz ve dört bir yandan bize saldıran düşmanlara karşı silahlarımızı kullanarak ateş ediyoruz. Kontrol ettiğimiz asker süper güçlere sahip değil ve takımımızdaki diğer askerler gibi ölebiliyor; bu nedenle yeteneklerimizi ve taktiksel zekamızı kullanmalıyız ve düşmanlarımıza üstünlük sağlamalıyız.

Emancy: Borderline War'da farklı silahlar kullanabilmekteyiz. Oyunda kazandığımız parayla yeni silahlar alabilmemiz de mümkün. Eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız Emancy: Borderline War hoşunuza gidebilecek bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Emancy: Borderline War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
840 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Emancy: Borderline War bolca aksiyon sunan bir Android oyunudur

Emancy: Borderline War bolca aksiyonu strateji öğeleriyle birleştiren heyecan dolu bir savaş oyunudur.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Emancy: Borderline War'da Emancy adlı gezegende geçen bir hikaye ele alınıyor. Uzak bir gelecekte geçen oyunda Ardalean ve Chedirrean adlı iki farklı ulusun arasındaki çatışmalara tanık oluyoruz. Bu iki ulus diplomatik görüşmelerde sonuç alamadıktan sonra çatışmaya başlamış ve savaş bütün ölümcüllüğüyle iki tarafı da tehdit etmiştir. Bizim oyundaki görevimiz ülkemizi ve insanlarımızı korumak, ve düşmanı yenmektir.

Emancy: Borderline War'da kontrol ettiğimiz kahraman diğer askerlerden farklı değil ve süper güçler taşımıyor. Kahramanımızın diğer askerler gibi kolayca ölebildiği oyunda yeteneklerimizi ve taktiksel zekamızı test ediyoruz. Düşmanlarımızla çarpışırken farklı silahlar kullanabiliyoruz. Oyunda para kazandıkça da silahlarımızı geliştirebiliyor, yenilerini satın alabiliyoruz. 

Emancy: Borderline War klasik bilgisayar oyunu Crimsonland'ı andıran bir oynanışa sahip. Oyunda kahramanımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve savaş alanı üzerinde stratejik bir görüş açısına sahip oluyoruz. Bize verilen görevlerde düşmanlarımızın yerini tespit ediyoruz ve takımımızla birlikte düşmanlarımıza karşı ateş açarak galip gelmeye çalışıyoruz.

Emancy: Borderline War oldukça ilginç bir aksiyon oyunu. Oyun bolca aksiyona, hızlı ve akıcı bir oynanışa sahip.

Can Erdil Şentürk

Emancy: Borderline War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME
60.9 MB DOSYA BOYUTU

Emancy: Borderline War yaratıcı bir savaş oyunudur

Emancy: Borderline War bize bolca aksiyon sunan ve strateji oyunlarındakine benzer öğelerle zenginleştirilmiş bir savaş oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Emancy: Borderline War'da Emancy adlı gezegende ortaya çıkan olaylar konu alınıyor. Uzak bir gelecekte yer alan Emancy adlı gezegende 2 farklı ülke yaşamaktadır. Ardalean ve Chedirrean adlı bu iki ülke sınırlar konusunda anlaşamamış ve birbiriyle savaşmaya başlamışlardır. Biz de bu savaşta yer alan bir askeri kontrol ederek ülkemizin savaşı kazanmasını sağlamaya çalışıyoruz.

Emancy: Borderline War'da kahramanımızını kuşbakışı olarak kontrol ediyoruz. Oyuna stratejik bir hava katan bu bakış açısı sayesinde savaş alanına tümüyle hakim olabilmemeiz mümkün. Oyunda sıradan bir askeri yönetmekteyiz, askerimizin süper yetenekleri olmadığı için diğer askerler gibi kolayca ölebiliyor; bu nedenle yeteneklerimiz ve taktiksel zekamız oyunda fark yaratacak unsurlar olarak öne çıkıyor.

Emancy: Borderline War'da bize farklı silah seçenekleri sunulmakta. Bölümleri geçtikçe kazandığımız parayla yeni silahlar alabiliyoruz ve elimizdeki silahları geliştirebiliyoruz.

Emancy: Borderline War oldukça eğlenceli bir oynanış sunan başarılı bir yapım.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • God of War PC

    God of War PC'de! Aksiyon, macera, rpg türünde efsane PlayStation oyunu God of War PC oyuncularına merhaba diyor.
  • Medic: Pacific War

    İkinci Dünya Savaşı atmosferine sahip olan Medic: Pacific War merakla bekleniyor.
  • World War Z: Aftermath

    Zombilerle dolu bir şehre ev sahipliği yapan World War Z: Aftermath, sürükleyici bir aksiyon deneyimi sunuyor.
  • Metal War

    Metal War, yüksek tempolu ve çoklu oyuncu destekli bir aksiyon oyunudur.
  • Deus Ex: Invisible War

    Deus Ex: Invisible War'un gerilim dolu dünyasında hayatta kalmaya çalışacaksınız.
  • Gears of War 4

    Gears of War 4 üçüncü şahıs kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • War of the Roses

    War of the Roses, Orta Çağ'da geçen TPS türünde bir online aksiyon oyunudur
  • Middle-Earth: Shadow of War

    Middle-Earth: Shadow of War, Orta Dünya'da geçen bir aksiyon oyunudur