Empire Defense 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,371 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Empire Defense 2 oldukça eğlenceli bir kule savunma oyunudur.

Empire Defense 2, GoodTEAM Studio tarafından kule savunma ya da tower defence türünde oyunları seven kullanıcılara sunulmuş strateji tabanlı ücretsiz bir Android oyunudur.

Oyun sürekli devam eden savaşlar nedeni ile adaletin kaybolduğu, isyanların baş gösterdiği, insanların keder ve üzüntü içine düştüğü ve bu ortamın büyücüler tarafından daha da çok kaosa sürüklendiği bir uzakdoğu imparatorluğunda geçmekte. Biz de Leo isimli genç bir kahraman ve yeminli silah kardeşliği olarak adaletin dünya üzerinde yeniden parlamasına çabalayacak ve kötülükle ölümüne savaşmaya çalışacağız.

Oyun farklı düşmanlara karşı farklı stratejiler izlememizi gerektirecek. Bunun için de farklı yeteneklere sahip savaşçılar emrimizde olacak. Amacımız savaşçılarımızın farklı yeteneklerini uyumlu bir şekilde kullanarak üzerimize durmaksızın saldıran düşman akınlarını bertaraf etmek.

Her bölümün başlangıcında savaşçılarımızı belli geçitler etrafında istediğimiz noktaya yerleştirebileceğiz. Bundan sonra düşman akınları başlayacak ve savaşçılarımızın yetenekleri devreye girecek. Bölümleri geçtikçe güçlenen düşmanımıza karşı savaşçılarımızın özel yeteneklerini geliştirebileceğiz.

Oyunun kısa bir tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Empire Defense 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME

Empire Defense 2, güçlü askerler ve barbarları yok ederek kendi alanınızı büyütmek ile sorumlu olduğunuz müthiş bir iOs strateji oyunudur.

Empire Defense 2, kule savunma oyunlarını seviyorsanız sizin için oldukça güzel oyunlardan bir tanesi olabilir. Oyun içerisinde kontrol ettiğiniz kahraman ile göreviniz sahip olduğunuz alanı genişletmek. Krallığın kahramanına verdiği sınırları genişletme görevi pek kolay bir görev değil. Çünkü sınırları geniletmek için barbarları ve tehlikeli askerleri yok etmeniz gerekiyor. Kahramanınıza yardım ederek onun yoluna çıkan herşeyi yok etmelisiniz.

Sahip olduğunuz toprakları genişletmek için size yardımcı olacak bir kahraman takımı daha bulunmaktadır. Ayrıca bu kahramanlar dışında ölümcül silahlarda görevinizi yerine getirmek için sizin kontrolünüz altında olacaktır. Oyunda başarılı olmak istiyorsanız kahramanlarınızı ve silahlarınızı harita üzerinde stratejik olarak yerleştirmelisiniz. Ayrıca kazandığınız paralar ile kulelerinizi ve kahramanlarınızı güçlendirebiliyorsunuz. Düşmanlarınız size saldırarak liderinizi öldürmeye çalışacaktır ve eğer düşmanlarınız bu hamlelerinde başarılı olurlarsa oyun sona erer.

Bölümleri geçtikçe daha da zorlaşan ve heyecanlı hale gelen oyunda aynı zamanda özel yeteneklere sahip yeni kahramanların kilidi açılacaktır. Kahramanlarınızı organize ederek dalgalar halinde gelecek olan düşman saldırılarına karşı kendi alanınızı savunamlısınız. Silahlarınızı da geliştirerek düşmanlarınızın yapacağı saldırılarda daha rahat bir savunma yapabilirsiniz. Eğer bunları yapamazsanız düşmanlarınız karşısında ayakta durma şansınız malesef yok.

Grafikleri ve oyun yapısı oldukça güzel olan oyunu, bir çok oyuncunun severek oynayacağına eminim. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen Empire Defense 2 oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Empire

    Dragon Empire: Defense, kendi imparatorluğunuzu kurarak düşmanlarınızla amansız bir savaşa gireceğiniz Android oyunudur.
  • Myth Defense 2: DF

    Myth Defense 2: DF eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Besieged 2 Free Castle Defense

    Besieged 2 Free Castle Defense eğlenceli bir Android oyunudur
  • Defense Zone 2

    Defense Zone 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir kule savunma oyunudur.
  • Toy Defense 2

    Toy Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğeniz başarılı bir kule savunma ve savaş oyunudur.
  • Epic Defense 2

    Epic Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz efsanevi bir kule savunma oyunudur.
  • Fantasy Defense 2

    Kule savunma oyunu yaparken içine bolca Japon rol yapma oyunu sevdası katan Fantasy Defense 2 orjinal ve başarılı bir karışım yaratıyor.
  • Defense Legends 2

    Kulenizi savunun ve karşı tankları alt edin.