Enable AutoPlay

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
0.19 MB DOSYA BOYUTU

Enable AutoPlay, Windows işletim sistemi üzerinde otomatik CD oynatma özelliğini aktifleştirmenize olanak sağlayan basit bir programdır.

Enable AutoPlay, Windows işletim sistemi üzerinde CD'ler için otomatik oynatma fonksiyonunu açmak veya kapatmak için kullanabileceğiniz oldukça basit bir programdır.

Tek bir pencereden oluşan programın kullanımı oldukça kolaydır. Program penceresi üzerinde yer alan "enable" butonuyla otomatik oynatma özelliğini etkinleştirebileceğiniz gibi "disable" butonu yardımıyla otomatik oynatma özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. İşlemleri gerçekleştirdikten sonra geçerli olabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterlidir.

Örneğin CD/DVD sürücünüze yerleştirmiş olduğunuz disklerin otomatik oynatma özelliği yardımıyla doğrudan çalışmasını istiyorsanız Enable AutoPlay'i kullanabilirsiniz.

Her ne kadar en son Windows işletim sistemleri içerisinde bu özellik güvenlik amacıyla varsayılan olarak devre dışı olarak gelse de aktifleştirmek isterseniz yapmanız gereken işlem Enable AutoPlay ile sadece tek bir tuşa basmak.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AutoPlay Media Studio

    Windows platformunda uygulamalar ve interaktif menüler geliştirilmesine yardımcı olan AutoPlay Media Studio, görsel bir programlama aracı.
  • CleanHandlers

    Bilgisayarınıza taktığınız harici bellekleri veya CD'leri otomatik olarak oynatmanıza yarayan "AutoPlay" özelliğinin gereksiz girdilerini temizleyerek sisteminizi daha hızlı bir şekilde çalıştabilecek bu ücretsiz araç ile otomat
  • Disable HTML5 Autoplay

    Disable HTML5 Autoplay, Google Chrome ve Opera internet tarayıcıları için geliştirilmiş bir eklentidir
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • MultiPlay

    MultiPlay, özellikle ses teknisyenlerine yardımcı olmak için tasarlanmış ücretsiz bir yardımcı ses programıdır.
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.