Endpoint Protector Basic

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
261 TOPLAM İNDİRME
21.3 MB DOSYA BOYUTU

Windowsiçin Endpoint Protector Basic programı, küçük ofislerde ya da evde kullanılan bilgisayarlarda verilerin çalınmaya karşı korunması için tasarlanmış bir güvenlik programıdır.

Windows için Endpoint Protector Basic programı, öncelikle bilgisayarlarınızdaki verileri korumak sonra da bilgisayarlarınıza zararlı yazılım dosyaları bulaşmasını önlemek amacıyla tasarlanmış bir güvenlik yazılımıdır.

Windows işletim sistemli bilgisayarlarda kullanılabilen Endpoint Protector Basic, USB flash sürücüleri ile bilgisayarınızdan veri çalınmasını önler. Bu yazılım, hem küçük ofislerdeki bilgisayarlarda hem de evde kullanılabilir. Bilgisayarınızı kilitli olmayan şekilde bırakıp başından ayrılırsanız, USB flash sürücüler ile ya da başka taşınabilir aygıtların kullanımıyla bilgisayarınızdan veri çalınabilir. Ayrıca yine bu cihazların kullanılması sonucunda bilgisayarınıza zararlı yazılım içeren dosyalar bulaştırılabilir. Bu program, işte bu olaylara karşı bilgisayarınızı korur. USB girişlerine takılan cihazları tanıyarak üçüncü kişilerin veri giriş çıkışı yapmasını engeller.

Cihaz kontrolü niteliğine sahip olan bu program, yönetici paneli sayesinde cihaz aktivitelerinin tümünü görüntülemenizi sağlar. Böylece USB flash sürücülerini ve diğer taşınabilir aygıtları kontrol etmiş olursunuz. Yine programın dosya takip özelliği sonraki analizler için bilgisayarda hangi dosyaların bir çıkarılabilir cihaz tarafından okunduğunu ya da cihaza yazıldığını kaydeder. Böylece bilgisayarınızda tam koruma sağlar.

Sibel Aflazi

Endpoint Protector Basic

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Mac için Endpoint Protector Basic programı, küçük ofislerde ya da evde kullanılan Mac bilgisayarlarda verilerin çalınmaya karşı korunması için tasarlanmış bir güvenlik programıdır.

Mac için Endpoint Protector Basic programı, küçük ofislerde ya da evde kullanılan Mac bilgisayarlarda verilerin çalınmaya karşı korunması için tasarlanmış bir güvenlik programıdır.

Eğer bilgisayarınızı kilitli olmayan halde bırakırsanız, herhangi biri ona erişebilir ve USB flash sürücülerle ya da başka taşınabilir aygıtlarla bilgisayarınızdan önemli verilerinizi çalabilir. Bu yüzden önemli bir veri koruma aracına ihtiyaç duyarsınız. Endpoint Protector Basic programı işte bu ihtiyacınızı karşılamaya yönelik bir programdır. Endpoint Protector Basic, eşsiz bir cihaz tanıma niteliğine sahiptir. Böylece üçüncü kişilerin USB girişlerini kullanarak bilgisayarınızdan veri kopyalamasını ya da bilgisayarınıza potansiyel zararlı yazılım dosyalarını bulaştırmasını engeller.

Cihaz kontrolü özelliği ile Endpoint Protector Basic programı, bilgisayarınızın USB girişlerinde tam koruma sağlamanıza olanak tanır. Yönetici paneli ile tüm cihaz aktivitesini tam olarak görüntüleyebilir, görüntülemenin kapatılmasına izin vererek USB flash sürücülerinin ya da diğer taşınabilir cihazların kontrolünü sağlayabilirsiniz. Dosya takibi özelliği de bu programın diğer bir niteliğidir. Sonraki analizler için taşınabilir aygıtlardan hangi dosyaların okunduğunu ya da bu cihazlara hangi dosyaların yazıldığını kaydetmenize izin verir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Endpoint Protector

    Ağ bilgisayarlarınızın ve kendi bilgisayarınızın bağlantı noktalarını yönetebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Bilteks Basic

    Bilteks Basic, Bilgüzar Yazılım'ın çeşitli sektörlere hitap eden Tümleşik Bilgi Sistemi çözümüdür.
  • Basic Mouse Skills

    Basic Mouse Skills, fareniz ile birlikte daha rahat şekilde seri hareketler gerçekleştirmek için basit ve ücretsiz bir pratik aracıdır.
  • Microsoft Visual Basic 6 için Tam Renk Desteği

    Microsoft Visual Basic 6 için Tam Renk Desteği
  • PDFsam Basic

    PDFsam ile PDF dosyalarınızı bölmek veya birleştirmek artık çok kolay.
  • Visual SQL-Designer 3.99

    Visual SQL-Designer, çeşitli veri tabanları için kolay kullanımı olan bir görsel sorgulama editörüd...
  • Folder Protector

    Folder Protector ile seçtiğiniz klasör içerisindeki dosyaları şifreleyebilirsiniz.
  • Program Protector

    Program Protector ile istediğiniz programa veya uzantıya şifre koyun kimse açamasın.