Eraser: Deadline Nightmare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Eraser: Deadline Nightmare, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen, kendine has bir bulmaca oyunudur.

Eraser: Deadline Nightmare, Android telefon ve tabletler için yapılmış bulmaca oyunudur.

Eraser: Deadline Nightmare, karakterimize kırmızı bir keçeli kalemden kaçarken yardım ettiğimiz, iki boyutlu bir bulmaca oyunudur. İşini son ana bırakan karakterimiz, bütün o işlerin üzerine gitmek yerine kaçmayı tercih etmiştir ve oyuncular olarak biz de onun kaçış yolunu hazırlamakla görevliyizdir. Yol boyunca keçeli kalem, ardımızdan son sürat gelirken, biz de karakterimizin kaçaağı yolları hazırlamakla meşgülüzdür.

Oyundaki temel amaç, karakterin koştuğu yollardaki engelleri ayarlayabilmek. Bu engeller, yüzlerce farklı şekilde karşımıza çıkabiliyor ve hızla ilerleyen oyun içerisinde en doğru kararı vererek, karakterin doğru yoldan gitmesini ve keçeli kaleme yakalanmamasını sağlıyoruz. Verdiğiniz anlık kararların sonuçları ile şenlenen Eraser: Deadline Nightmare, kendine has yapısıyla son günlerde çıkan en ilginç bulmaca oyunlarından bir tanesi. Anlatması bir hayli zor olan bu oyunu hakkındaki kararınızı ise hemen aşağıdaki videoyu izleyerek verebilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Eraser: Deadline Nightmare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

Eraser, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen, kendine has özellikleri bulunan bir tür bulmaca oyunudur.

Eraser, iPhone ve iPad'ler üzerinden oynanabilen, oldukça ilginç dinamikleri bulunan bir bulmaca oyunudur.

İki boyutlu yapısıyla dikkatleri çeken Eraser, daha önce birçok popüler oyun çıkaran HIKER Games'in son oyunu. İşlerini zamanında bitirememiş bir karakteri gördüğümüz oyun boyunca, kırmızı bir keçeli kalemden kaçıyor, daha doğrusu karakterimizin keçeli kalemden kaçmasına yardım ediyoruz. Çok hızlı ilerleyen oyun boyunca, doğru kararlar vererek, kaçmasına yardımcı olduğumuz karakterimizin, en doğru yoldan ilerlemesi için çaba gösteriyoruz.

Eraser, başta bir platform oyunu gibi görünse de aslında bir bulmaca oyunu. Oyuncular, karakteri değil de onun ilerlediği yolu yönetiyorlar. Karakterin adım attığı yerlerde karşımıza bir takım seçenekler çıkıyor. Bu seçenekler, yukarıda asılı olan bir kutuyu düşürmek ya da yukarı bakan bir yolu aşağıya doğru çevirmek gibi şeyler üzerine kurulu. Verdiğimiz kararlar doğru işlerse, karaterin koşacağı yol düzgün bir hale geliyor ve takılmadan keçeli kalemden kaçabiliyor. Bütün olayı yolları düzeltmek olan oyunu daha iyi anlamak için ise aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evil Dead: Endless Nightmare

    Evil Dead: Endless Nightmare mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Nightmare: Malaria

    Nightmare: Malaria, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sıra dışı bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • History Eraser

    History Eraser, geçmiş bilgileri silmek için kullanılan bir mobil uygulamadır.
  • Endless Nightmare 2: Hospital APK

    Endless Nightmare 2: Hospital APK'da ürpertici bir hastane de hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Endless Nightmare 3: Shrine APK

    Korku yüklü sahnelere sahip olan Endless Nightmare 3: Shrine APK, 1 milyon barajını geride bıraktı.
  • Remo File Eraser

    Remo File Eraser uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızdaki verilerinizi tamamen silebilirsiniz.
  • Background Eraser

    Background Eraser, istediğiniz resimlerin arka planlarını silebilmeniz için geliştirilen eğlenceli ve kullanışlı bir Android uygulaması.
  • Bendy in Nightmare Run

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil koşu oyunu