EraseTemp

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
0.12 MB DOSYA BOYUTU

EraseTemp, bilgisayarınız üzerinde yer alan eski geçici dosyaları kolayca temizleyebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

EraseTemp, birçok bilgisayar kullanıcısının ortak sorunlarından bir tanesi olan; bilgisayar üzerinde yer alan geçici ve gereksiz dosyaları silme işlemini oldukça etkili ve hızlı bir şekilde yerine getiren ücretsiz bir yazılımdır.

Kullanıcıların sadece tek bir tıklamayla eski geçici dosyalarını silmelerine olanak sağlayan program, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Taşınabilir bir program olan EraseTemp, herhangi bir şekilde kurulum istememektedir. Bu sayede programı bir USB bellek yardımıyla her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.

Standart bir Windows penceresinden oluşan sade ve kullanışlı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program, otomatik olarak bilgisayarınızı tarar ve geçici dosyaları yine otomatik olarak siler.

Programı ilk kez çalıştırdığınız zaman test modunda çalışacaktır ve yazılımı test etmenize olanak sağlayacaktır. Doğal olarak bu modda çalışırken dosyalar tamamen silinmeyecektir ama silinmesi gereken dosyalar yine de taranacaktır.

Silinmesi gereken dosyaların ve klasörlerin sabit diskiniz üzerinde yer aldığı adresleri ve toplamda kaç adet dosyanın silineceğini gösteren program yardımıyla, geçici dosyaları tamamen silerek hem ekstra depolama alanı hem de ekstra sistem performansı kazanabilirsiniz.

Tarama işlemini oldukça hızlı bir şekilde tamamlayan program, otomatik güncelleme özelliği sayesinde sürekli olarak güncel kalmaktadır.

Sistem kaynaklarını oldukça az miktarda kullanan ve geçici dosya silme işlemlerini oldukça hızlı şekilde tamamlayan EraseTemp'i özellikle yeni başlayan bilgisayar kullanıcılarına tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • SlimCleaner

    SlimCleaner, sistem üzerinde yaptığı analiz ve bakım sonucunda, bilgisayarı en kararlı ve temiz çalışma ortamına kavuşturan bir sistem aracıdır.