eScan Professional Edition

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,647 TOPLAM İNDİRME
31.4 MB DOSYA BOYUTU

eScan Professional Edition, internetteki tüm tehlike ve tuzaklara karşı tam sistem koruma ve tarama uygulamasıdır.

eScan Professional Edition, internetteki tüm tehlike ve tuzaklara karşı tam sistem koruma ve tarama uygulamasıdır.

C bilgisayarınıza girmeye çalışan veya da bilgisayarınıza yerleşmiş olan tüm virüs, trojen, spam, keyloggers ve çeşitli casus yazılımları bulur ve yok eder !

Ayrıca İnternet kullanımı sırasında bilgisayarınıza sızmaya çalışan bir hack denemesi veya da kötü amaçlı yazılım sızması durumunu farkettiği anda güvenlik sistemi devreye girer ve hack vs. denemelerini anında bloke eder.

eScan Professional Edition yalnız bir antivirüs programı değildir. Güvenlik duvarı, Spam önleyici sistemi, zararlı açılır pencereleri engelleyici ve aynı zamanda gerçek anlamda koruma sağlayan bir antivirüs modülleri ile her zaman tam koruma sağlar !

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • eScan Antivirus

    Virüs, trojan, casus yazılım, rootkit ve çevrimiçi kimlik hırsızlığı gibi aklınıza gelebilecek her tür zararlı yazılıma karşı gerçek zamanlı koruma sağlayan eScan Antivirus, Türkçe desteğiyle sizi bekliyor.
  • Antiy Ghostbusters Professional Edition

    artık bilgisayarınız daha güvenli olacak
  • VirusBuster Professional

    Bilgisayarınızı dışarıdan gelebilecek tüm tehlikelere karşı kolayca koruyabileceğiniz ve yaptığınız her işlemin güvenilir olmasını sağlayarak size güvenilir, üstün bir performans sunan gelişmiş antivirüs programı.
  • eScan Internet Security Suite

    eScan Internet Security Suite ile veri güvenliğini sağlayarak internet tehditlerinden gerçek zamanlı olarak korunabilirsiniz.
  • X-NetStat Professional v5.49

    Tüm baglantılarınızı kontrol etmek istermisiniz dışardan bilgisayarınızla baglantı kuran tüm bilgisayarları kontrolünüz altına alın...
  • BrowserBob Professional Edition 4.1.3

    Kendi Tarayacınızı Yapabileceğiniz Bir Program
  • Imaging for Windows (Professional Edition) 2.5

    Imaging for Windows bir masaüstü uygulamasına belge resimleme yetenekleri sağlar. Bir kağıt ya da faks tabanlı bilgiyi saklanabilecek,
  • AHD Subtitles Maker Professional Edition

    AHD Subtitles Maker programını kullanarak videolardaki altyazılara dair tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.