Escape Locked Room

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Escape Locked Room, birinci şahıs kamera açısından oynanan odadan kaçış oyunları arasında ve Android için ücretsiz.

Escape Locked Room, gizli öğeler bulmaya dayanan bulmaca oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız önerebileceğim harika bir Android oyunu. Hem telefonunuzda hem de tabletinizde rahatlıkla oynayabileceğiniz bulmaca oyununda amacınız kilitli odadan kaçmak. Bunun için süre sınırınız yok lakin işiniz oldukça zor.

Ekranın farklı noktalarına gizlenmiş öğeleri bulup kullanarak ilerlenen bulmaca oyunlarını siz de benim gibi seviyorsanız Escape Locked Room oyununu kesinlikle denemenizi öneririm. Yüksek kalitede inanılmaz görseller sunmasa da sürükleyici (tabii ki ipuçlarını yakalama becerisi olanlar için) bir bulmaca oyunu.

Birinci şahıs kamera açısıyla oynanan kaçış oyununda kilitli olduğunuz odadan kaçmak için mücadele veriyorsunuz. Odanın her tarafına oldukça dikkatli bir şekilde bakarak ipuçlarını yakalamaya çalışıyorsunuz. Tabii ki bulduğunuz ipuçları tek başına bir anlam ifade etmiyor. Bulduklarınızı nerede kullanacağınızı da anlamanız gerekiyor. İpuçları bazen bir kağıt parçası, bazen de bir anahtara ulaşmanıza vesile olan çok basit bir objeden oluşabiliyor.

İpuçlarının kokusunu alarak ilerlemeniz gereken oyunda bazen ipuçları ortaklık yerde olmayabiliyor. Bunları fark edebilmek için ışıkları kapatmanız gerekiyor. Bu noktada oyunun karanlık yüzünün de olduğunu, her şeyi olduğu gibi sunmayan oldukça zorlu bir bulmaca oyunu söyleyebilirim.

Kaçış oyunlarını sevdiğimden de olabilir lakin Escape Locked Room çok hoşuma gitti. Beyni harekete geçiren bulmaca oyunlarını seviyorsanız ücretsizken kaçırmayın derim.

Erkan Calp

Escape Locked Room

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Escape Locked Room, iPhone ve iPad'inizde fazla yer kaplamayacak ücretsiz bir odadan kaçış oyunu.

Escape Locked Room, adında da anlayacağınız bir odadan kaçış oyunu. Kilitli bir odadan kaçmaya çalıştığımız bulmaca oyun hem iPhone hem de iPad’ler için hazırlandığından telefonda da tablette de rahatlıkla oynanabiliyor.

Tamamen ücretsiz olduğundan hiçbir satın alımla uğraşmadan doğrudan indirip oynamaya başladığımız odadan kaçış oyununda amacımız anahtara ulaşıp kilitli olduğumuz yerden kurtulmak. Günyüzü görmemize vesile olacak anahtara ulaşmak için odanın farklı noktalarına alenen yerleştirilmiş ve gizli ipuçlarını kullanıyoruz.

Oyunda ilerlemek için ipuçlarını bulmak tek başına yeterli olmuyor. Zekice gizlenmiş ipuçları doğrudan işimize yarayabildiği gibi bizi başka bir ipucuna da ulaştırabiliyor. Odanın farklı yerlerine dikkatlice bakarak bulduğumuz ipuçlarını çantamıza eklemek için üzerine bir kere dokunuyor, incelemek için de çift dokunuyoruz.

Kilitli mekanizmaları da çözdüğümüz oyunda bazı ipuçları doğrudan karşımıza çıkarken, bazılarına ulaşmak için elektriği söndürmek gibi aksiyonlara girmemiz gerekebiliyor. Bunları görmek içinse tamamen oyuna odaklanmamız, odayı piksel piksel taramamız gerekiyor.

Görsel anlamda beklentilerimi karşılamayan yapım oynanış olarak oldukça hoşuma gitti. Siz de benim gibi bir şeyleri çözme üzerine kurulu bulmaca oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız, kilitli odadan kaçmanız gereken Escape Locked Room oyununu denemenizi tavsiye ederim. Hem ücretsiz hem de oldukça ufak boyutlu olduğunu da ekliyim.

Erkan Calp

Escape Locked Room

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Escape Locked Room, Windows Phone platformunda en çok oynanan odadan kaçış oyunu.

Escape Locked Room, kapıları açarak odalardan kaçmamız gereken sürükleyici bir bulmaca oyunu. Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip, reklamsız oynayabildiğimiz bu kaçış oyununda bulmacaları çözmek için farklı hareket biçimleri uyguluyoruz. Oldukça zorlu bir bulmaca oyunu arıyorsanız bu oyun listenize girmeye aday diyebilirim.

Windows Phone platformunda Locked Room adıyla karşımıza çıkan kaçış oyununda hem mekanlar hem de oynanış farklılık gösteriyor. Tek bir odada bulunmuyor, ipuçlarını toplayarak odadan odaya geçiş yapıyoruz. Ayrıca ipuçlarını doğrudan kullanmak yerine bazen cihazımızı sallamamız, bazen de farklı yönlere eğmemiz gerekiyor. Kısacası oyunun Windows Phone sürümü bambaşka. 

Windows Phone cihazlara sunulan Locked Room oyunu orijinalinden daha fazla hoşuma gitti. Farklı odalarda gezinmek (güncellemelerle yeni odalar ekleniyor.) ipuçlarını sadece dokunma hareketi ile kullanmamak dışında görseller de oldukça kaliteli; odaların tasarımı bir harika.

Oynanış olarak diğer odadan kaçış oyunlarından farklılık göstermiyor. Yine gözümüze sokulan veyahut gizli ipuçlarını yakalayarak parçalarını birleştiriyor ve mekanizmaları harekete geçiriyoruz. Diğer odaya geçiş yapmamıza imkan tanıyan objelere de en alttan ulaşıyoruz. En fazla üç obje koymamıza izin veriliyor. Bu, size az gelebilir ancak yeterli oluyor.

Escape Locked Room Özellikleri:

  • Bulmacaları çözmek için dokunun, kaydırın, cihazınızı sallayın, eğin.
  • Odadan kaçmak için öncelikle zorlu bulmacaları çözün.
  • Bir odadan başka bir odaya geçiş yapmak için bulduğunuz objeleri bir araya getirin.
  • Güncellemelerle gelen yeni odalarda çıkış yolu aramanın keyfini sürün.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spotlight: Room Escape

    Spotlight: Room Escape, Android platformunda The Room kadar popüler odadan kaçış oyunu.
  • Escape the Zombie Room

    Escape the Zombie Room, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en zombi temalı kaçış oyunlarından biri.
  • Samsara Room APK

    Samsara Room APK, içinde bulunduğunuz gizemli odadan kurtulmak için karşınızdaki bulmacaları çözmeye çalıştığınız bağımsız bir oyundur.
  • Skyscraper: Room Escape

    Gökdelenin çatı katında kaldınız.
  • Escape The Prison Room

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçma oyunudur.
  • Escape the Room: Limited Time

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • Escape Room: Mystery Word

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • The Room Two

    The Room Two başarılı bir bulmaca oyunudur