Escape the Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
253 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.

100 Doors of Revenge 2014 adlı başarılı oyunun yapımcıları tarafından geliştirilen Escape the Mansion yine benzer kategoride fakat çok farklı, başarılı ve oynanabilirliği çok yüksek bir odadan kaçış oyunu.

Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Escape the Mansion oyununun, benzerleriyle karşılaştırdığımızda çok daha iyi grafikler ve daha kapsamlı özellikler ile bir adım öne çıktığını söyleyebilirim.

Oyunda amacınız hayaletli köşkte dolaşarak çeşitli eşyaları bulup, bunları birbirleriyle birleştirerek gerekli şekilde doğru yerlerde kullanmak, ipuçlarını takip ederek bunları mantığınızla çözmek. Bunun sonunda da  evden bir şekilde kurtulmanız gerekiyor.

Özellikler:

  • 200 bölüm.
  • Rehber sistemi.
  • Takıldığınızda başvurabileceğiniz ipuçları
  • Oyun içi para sistemi.
  • Başarımlar.
  • 3D grafikler ve ses efektleri.

Eğer siz de bu tarz odadan kaçma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Escape the Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Escape the Mansion, perili, hayaletli köşkten kaçmanız gereken bir iPhone ve iPad oyunu.

Escape the Mansion, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz gizem temalı kaçış oyunlarından biri. 94 bölüm boyunca perili bir köşkün tüm odalarına adım bastığımız oyunda kaçılması imkansız köşkten kaçmak için birbirinden karmaşık mini bulmacaları çözmemiz gerekiyor.

Oyunda perililerle dolu malikaneye girmeye meraklı bir kişiliğin yerine geçiyoruz. Kötü varlıkların cirit attığı kasvetli odalarda dolanırken üzerimize kapılar kilitleniyor ve perilerle baş başa kalıyoruz. Amacımız onlardan birini olmadan bulunduğumuz yerden bir an önce kaçmak. Lakin bu çok basit değil. Sürekli karşımıza bir bulmaca çıkıyor ve ipuçlarını yakalamamız gerekiyor.

Diğer kaçış oyunları gibi birinci şahıs kamera açısından oynadığımız oyunda farklı şekillerde ilerliyoruz. Bazen odanın bir köşesine kazınmış bir şifreyi buluyor ve kilitli kapının üzerine giriyoruz. Bazen de haç işaretini hayaletlerin üzerine tutarak onları kaçırmaya çalışıyoruz. Bunlar gibi çok sayıda kafa karıştırıcı ve ilk görüşte çözülemeyen bulmaca mevcut. Yalnız ilginç bir şekilde oyundaki bölüm sayısı diğer platformlardan biraz az.

Ürkütücü müzikleri, sisli menüleriyle, yüksek kalitede detaylı görselleriyle dikkat çeken kaçış oyunu oynanışı yönünden benzerlerinden farklı değil. Basit dokunma hareketleriyle gizli objeleri envanter çantamıza ekliyor, objeleri birleştiriyor, şifreleri çözüyoruz. Tabii ki ipuçları arasında bağlantı kurmanız da son derece önemli.

Escape the Mansion, basit odalar yerine ürkütücü bir malikanede geçen sürükleyici bir kaçış oyunu ve hem iPhone hem de iPad'de rahatlıkla oynanabiliyor.

Erkan Calp

Escape the Mansion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Escape the Mansion, perili bir köşkten kaçmaya çalıştığınız yüzlerce bulmacanın yer aldığı bir Windows Phone oyunu.

Escape the Mansion, perilerle dolu kaçılması imkansız olduğu söylenen bir malikaneden kaçmaya çalıştığımız ücretsiz ve ufak boyutlu bir Windows Phone oyunu. 200 bölüm boyunca malikanenin farklı yerlerine girip gizli objeleri bularak bulunduğumuz yerden kaçmaya çalışıyoruz.

Windows Phone platformundaki popüler kaçış oyunlarından biri olan Escape the Mansion oyununda adından da anlayacağınız üzere bu seferki durağımız perilerin ve diğer varlıkların cirit attığı bir malikane. Perili olduğunu bildiğimiz halde merakımıza yenik düşerek malikaneye adımımızı atıyoruz ve bizi kendi taraflarına çekmeye çalışan kötü varlıkların konuğu alıyoruz.

Her odası kötü varlıklarla dolu malikaneden kaçmak için bulunduğumuz odanın dört bir tarafına dikkatlice bakmamız gerekiyor. Kimi zaman bir anahtar arıyor, kimi zaman da kapıyı doğrudan açan bir şifre… Gizlenen nesneleri doğrudan kullanabildiğimiz bölümlerin yanında beynimizi harekete geçiren zorlayıcı mini bulmacalar içeren bölümler de oluyor. Bölüm demişken oyunda ücretsiz olarak oynayabildiğimiz yüzlerce bölüm yer alıyor. Her bölümde farklı bir odaya geçiş yapıyor ve tamamen farklı bulmacaları çözüyoruz.

Sislerle süslenmiş menüleriyle dikkat çeken oyunun oynanışı diğer kaçış oyunlarından farklı değil. Objeleri bulup doğrudan kullanıyor veya başka bir objeyle kombine edip kullanıyoruz. Cihazı sallayarak veya ters çevirerek çözülen bulmacalar bu oyunda yer almıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Mansion

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.
  • Escape the Lighthouse Island

    Escape the Lighthouse Island, zorlu bulmacalar içeren adadan kaçış oyunu.
  • Escape the Zombie Room

    Escape the Zombie Room, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en zombi temalı kaçış oyunlarından biri.
  • Prison Break: The Great Escape

    Prison Break: The Great Escape, Android cihazlarda oynanabilen hapisten kaçış oyunu.
  • Curse Breakers: Horror Mansion

    Curse Breakers: Horror Mansion korku temalı bir bulmaca oyunudur
  • Escape the Prison 2 Revenge

    Escape the Prison 2 Revenge, karanlık bir hapishaneden kaçmaya çalışacağınız oldukça zorlu bir Android oyunu.
  • Hellraid: The Escape

    Hellraid: The Escape gerilim ve maceranın bulmaca oynanışıyla geliştirildiği, görselleri ve atmosferiyle ilgi çeken, mobilde Unreal Engine 3 oyun motoruyla yapılmış bir oyundur.