Esports Life

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,945 TOPLAM İNDİRME

Esports Life, profesyonel olmaya çalışan bir oyuncunun hikayesini konu alan bir simülasyon oyunu

Esports Life boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir simülasyon oyunu.

Esports Life, her oyuncunun rüyası olan profesyonel oyunculuğa sanal olarak adım atmanıza imkan veren bir simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda amatör bir oyuncunun yerine geçiyoruz ve rüyalarımızı süsleyen profesyonel oyuncu olma işini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bir e-spor yıldızı olabilmek için her şeye sıfırdan başlamamız gerekiyor, bu süreçte bolca gerilim ve heyecan bizi beklemekte.

Esports Life içinde gerçek e-spor takımları yer almakta. Oyuncular Esports Life'ta başarılarını sergileyerek bu takımlara katılabiliyorlar ve uluslararası e-spor turnuvalarında bu takımları temsil edebiliyorlar. Oyuncular FPS oyunları ya da MOBA oyunları türlerinde ustalaşabiliyorlar ve bu klasmanlarda hem tek başlarına, hem de takımlarıyla rakipleriyle karşılaşabiliyorlar.

Esports Life'daki profesyonel oyunculuk kariyerimiz evimizde başlıyor, bu süreçde okul hayatımız, sosyal hayatımız ve profesyonel oyunculuk hayatımız arasında bir denge kurmaya çalışıyoruz. Düşük sistem gereksinimlerine sahip oyun eski bilgisayarlarda da çalışabilmekte. Esports Life'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- Intel i3 işlemci

- 2 GB RAM

- 1 GB video bellek

- DirectX 9.0

- 8 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Esports Manager 2024

    Kendi espor takımınızı kurabildiğiniz Esports Manager 2024'te, takımınıza oyuncular alın, yönetin ve gerçek organizasyonlarda başarılı olmaya çalışın.
  • Hokko Life

    Hokko Life ile hayalinizdeki kasabayı kurmak için hazır mısınız? Hemen Hokko Life’a başlayın ve eski atölyeyi devralarak işinizin başına koyulun.
  • Harvest Life

    Harvest Life kendi çiftliğini kurup geliştirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Rock Star Life Simulator

    Rock Star Life Simulator'da, büyük bir yıldız olmak için sokaklarda gitar çalın ve gitgide gelişerek devasa konserler verin.
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator ile sanal dünyada bir yayıncı olabilir, farklı videolar çekip yayınlayabilirsiniz.
  • Soccer Simulation

    Soccer Simulation, simülasyon türünde bir futbol oyunu
  • Second Life

    Second Life, üç boyutlu sanal bir dünyayı sizin gibi oyuna dahil olan diğer insanlarla birlikte keşfedebileceğiniz sanal gerçeklik oyunudur.
  • Gym Simulator 24

    Kendi spor salonunuzu kurabildiğiniz Gym Simulator 24'de, hayalinizdeki işletmeyi yaratın ve sporcuların en iyi adresi olun.