Etcher

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
675 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Dosyalarınızı güvenle saklama imkanı sunan bir yardımcı program

Etcher, dosyalarınızı tıpkı CD ve DVD'lerde olduğu gibi USB belleklerinize ve SD Kartlarınıza yazmanıza olanak sağlayan bir yardımcı programdır.

Oldukça kolay kullanımıyla dikkat çeken Etcher, dosyalarınızı güvenle saklamanız yardım ediyor. Sabit disk dostu olarak hizmet sunan program ile kusursuz bir kullanım deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Sürücülerinize zarar verme riskini de ortadan kaldıran Etcher, kullanıcılarına yardım eden arayüzüyle de ön plana çıkıyor. Hoş bir tasarıma ve güçlü özelliklere sahip olan Etcher, mutlaka bilgisayarlarınızda bulunması gereken bir program. Açık kaynak koduyla geliştirilen program, tüm platformalara destek sağlıyor. Bu tarz bir program arayışınız varsa Etcher sizleri bekliyor.

 

Murat İşçi

Etcher

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Kolay arayüzü ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken bir yardımcı yazılım

Etcher, dosyalarınızı tıpkı CD ve DVD'lerde olduğu gibi USB belleklerinize ve SD Kartlarınıza yazmanıza olanak sağlayan bir yardımcı programdır.

Kolay arayüzü ve kullanışlı menüleriyle ön plana çıkan Etcher, dosyalarınızı güven içerisinde saklama ve yedekleme imkanı sunan bir programdır. Sürücülerinize zarar vermeden çalışan ve sistem kaynaklarını minimalize olacak şekilde kullanan Etcher, güçlü özellikleriyle de dikkat çekiyor. Sabit disk dostu olarak hizmet sunan program ile kusursuz bir kullanım deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Hoş bir tasarıma ve güçlü özelliklere sahip olan Etcher, mutlaka bilgisayarlarınızda bulunması gereken bir program. Açık kaynak koduyla geliştirilen program, tüm platformalara destek sağlıyor. Bu tarz bir program arayışınız varsa Etcher sizleri bekliyor.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • MultiPlay

    MultiPlay, özellikle ses teknisyenlerine yardımcı olmak için tasarlanmış ücretsiz bir yardımcı ses programıdır.
  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır