Eurosport.com

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
239 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Eurosport.com, web tarayıcınızı açmadan maç sonuçlarını canlı olarak takip edebileceğiniz Türkçe spor uygulaması.

Eurosport.com, dünyanın önde gelen spor kanalının sunduğu karşılaşmaları canlı olarak Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızdan takip edebileceğiniz resmi uygulama. Düzenli olarak güncellenen haber ve videoların yanında canlı maç sonuçlarıyla karşımıza çıkan spor uygulamasının Türkçe olarak kullanılabiliyor olmasını da -platform gereği- belirtmek isterim.

Tablet ve bilgisayarınızdan web tarayıcınızı açmadan maçları canlı olarak takip edebileceğiniz hatta gol videolarını ücretsiz olarak izleyebileceğiniz Eurosport.com uygulaması tahmin edeceğiniz üzere futbolla ilgilenenlere yönelik içerikler sunuyor. Spor Toto Süper Lig, Avrupa Ligleri dışında Şampiyonlar Ligi en iyi takımların nefes kesen maçlarını nerede olursanız olun canlı olarak takip etme imkanı tanıyan uygulama videolu olarak içerilerle de öne çıkıyor. Futbolcuların, uzmanlar ve gazetecilerin canlı web sohbetlerini de izleyebiliyoruz ki onca spor uygulamasında ilk defa Eurosport’un uygulamasında görüyorum.

Dünya genelinde meşhur uzmanların yorumlarını da yer verilen spor uygulamasında maçları canlı olarak takip ederken gol olduğunda golü de izleyebiliyorsunuz. Ancak diğer spor uygulamaları gibi gol başına ücret modelinde değil; tüm golleri ücretsiz izleme şansına sahipsiniz.

Kolay kullanılabilir yapıda tasarlanmış olabildiğince sade arayüzle gelen Eurosport.com’un tek olmamış dediğim gibi dil desteği oldu. Uygulamanın tamamı Türkçeleştirilmemiş ve ister istemez göze çarpıyor. Yerelleştirme sorunu genele yayılmadığından büyük bir sorun olmamakla birlikte giderilirse Eurosport.com çoğu kullanıcının vazgeçemeyeceği spor uygulaması olacaktır.

Erkan Calp

Eurosport.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,143 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

Uygulama sayesinde Android akıllı telefonunuzla spor haberlerine istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

EuroSport.com'un uygulaması sayesinde en güncel spor haberlerini yakından takip edin. Yeni spor haberleri, maç sonuçları ya da maç fikstürleri.. Aradığınız her spor haberi bu uygulama sayesinde artık cebinizde.

Uygulama sayesinde maç sonuçlarını canlı olarak takip edebilir, ücretsiz vidyo arşivinden yararlanabilirsiniz.

Doğuşcan Yağınlı

Eurosport.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,464 TOPLAM İNDİRME
12.4 MB DOSYA BOYUTU

Uygulama sayesinde iPhone akıllı telefonunuzla veya iPad'inizle spor haberlerine istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

EuroSport.com'un uygulaması sayesinde en güncel spor haberlerini yakından takip edin. Yeni spor haberleri, maç sonuçları ya da maç fikstürleri.. Aradığınız her spor haberi bu uygulama sayesinde artık cebinizde.

Uygulama sayesinde maç sonuçlarını canlı olarak takip edebilir, ücretsiz vidyo arşivinden yararlanabilirsiniz.

Doğuşcan Yağınlı

Eurosport.com

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Eurosport.com Windows Phone uygulaması ile Süper Lig başta olmak üzere önemli maçları canlı olarak takip edebiliyorsunuz.

Eurosport.com, futbolla yatıp futbolla kalkanlar için harika bir Windows Phone uygulaması. Spor dünyasından gelişmeleri görsel olarak ta takip edebildiğimiz uygulama resmi nitelikte ve arayüz, kullanılabilir olarak oldukça başarılı bulduğumunu belirtmem gerek.

Eurosport.com’un resmi Windows Phone uygulaması en az Android ve iOS uygulaması kadar başarılı diyebilirim. Bunu belirtmek istedim zira geliştiriciler resmi uygulama olsa dahi bu platforma özen göstermiyor ve ortaya kullanılamaz bir uygulama çıkartırıyorlar. Lakin dediğim gibi Eurosport uygulamasını oldukça beğendim. Her ne kadar ufak yerelleştirme sorunları yapılmış olsa da Türkçe dil desteği ile geldiğini ayrıca söyleyeyim.

Popüler spor kanalının Windows Phone kullanıcıları için hazırladığı uygulamada yok yok diyebilirim. Her gün güncellenen haber ve video içeriklerinin yanında Süper Lig, Avrupa Ligleri ve Şampiyonlar Ligi dahil tüm önemli karşılaşmaları profesyonel editörlerin yorumlarıyla canlı olarak takip edebiliyorsunuz. Ayrıca birçok spor uygulamasında rastlamadığımız karşılaşmaların uzmanlarca analiz edimesi ve gol videolarının ücretsiz izlenebilir olması (biliyorsunuz ki gol başı ücret alan uygulamalar mevcut.) Eurosport uygulamasında karşımıza çıkıyor.

Önemli karşılaşmaları canlı olarak mobil cihazımıza aktararak bizleri maç havasına bir nebze olsun sokabilen uygulamanın yerelleştirme sorunları çözülürse Lig TV başta olmak üzere birçok canlı skor uygulamasına rakip olabilir; hatta varsayılan spor uygulamalarımız arasına girebilir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • miCoach

    miCoach, Adidas'ın Windows 10 kullanıcılarına özel hazırladığı fitness - spor uygulaması.
  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • NTVSpor

    NTVSpor, sadece futbol ile değil diğer spor dallarıyla da ilgilenen kişilere yönelik hazırlanmış bir uygulamadır.
  • Onefootball

    Onefootball, Windows 8 için en kapsamlı futbol uygulamasıdır.
  • FotMob

    FotMob Windows 8 uygulaması ile futbol karşılaşmalarının sonuçlarını ve oynanacak maçları takip edebilirsiniz.
  • Misfit

    Misfit, günlük spor aktivitelerinizi kayıt altına alarak grafik destekli rapor sunan sağlık uygulamalarından biri.