Eurovision Song Contest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Eurovision Song Contest, Eurovision Şarkı Yarışması hakkında her şeyin yer aldığı resmi uygulama.

Eurovision Song Contest, bu yıl 60.sı düzenlenecek olan büyük şarkı yarışması Eurovision izleyenleri için özel hazırlanmış resmi Windows 8.1 uygulaması olarak öne çıkıyor. Yarı finalleri 19 ve 12, finali 23 Mayıs 2015’te düzenlenecek şarkı yarışmasını daha şimdiden nasıl izleyeceğinizi kara kara düşünüyorsanız, yarışma hakkında tüm gelişmeleri takip edebileceğiniz bu zengin içerikli uygulamayı tavsiye ederim.

60.sı Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilecek Eurovision 2015 Şarkı Yarışmasını Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızdan takip edebilme kolaylığı sunan Eurovision Song Contest uygulaması Windows platformuna geç uğrasa da beklediğimize değmiş. Gerek modern arayüzü ile gerekse de içeriği ile oldukça başarılı bulduğumu, kesinlikle beğeneceğinizi söyleyebilirim.

Eurovision Song Contest uygulamasının içeriğine baktığımızda oldukça profesyonel hazırlandığını görüyoruz. Eurovision 2015 Şarkı Yarışması yarı finaline kalan süreyi gösteren geri sayım ile bizleri karşılayan uygulamada en dikkat çeken nokta yarışmada seslendirilecek 40 şarkıyı satın almamız için seçenek sunması. Yarışmada beğendiğiniz şarkıları tek dokunuşla satın almanın haricinde, şarkı söylemeyi seviyorsanız karaoke sürümlerini de satın alabiliyorsunuz.

Eurovision Şarkı Yarışmasından haberleri, video ve fotoğrafları da karşımıza çıkan Eurovision Song Contest uygulamasının Mayıs güncellemesi ise harika olacak. Şarkıcılar, şarkılar, ülkeler ve gösterileri kapsayan canlı şovlar, katılımcıların profilleri, selfie filtreleri gibi önemli yenilikler sonraki güncellemede yer alacak.

Erkan Calp

Eurovision Song Contest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
333 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Eurovision Song Contest, Android için geliştirilen Eurovision şarkı yarışması resmi uygulamasıdır.

Eurovision şarkı yarışması için remi olarak geliştirilen Android uygulaması olan Eurovision Song Contest sayesinde kullanıcılar yarışma hakkında her türlü bilgiye sahip olabilecekler.

1956 yılından bu yana her sene düzenlenmekte olan müzik yarışmasını takip etmek ve sıcağı sıcağına en yeni gelişmelerden haberdar olmak için Eurovision Song Contest uygulamasını kullanabilirsiniz.

Yarışmayla ilgili son gelişmeler, ulusal seçim sonuçları, dedikodular, özel röportajlar, fotoğraflar ve videolara Eurovision Song Contest Android uygulamasıyla ulaşabilirsiniz.

Televizyonunuz karşısında yarışmayı izlerken, elinizin altında bulunan mobil uygulama sayesinde o an sahnede olan sanatçılar, hangi ülkeden katıldığı, şarkı sözleri ve sonuçlara kolayca ulaşabileceksiniz.

Eurovision şarkı yarışmasını izlemekten ve takip etmekten keyif alıyorsanızi, bu uygulama mutlaka akıllı telefonunuzun bir kenarında bulunmalı.

Can Çevrim

Eurovision Song Contest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
56.9 MB DOSYA BOYUTU

Eurovision Song Contest, iOS için geliştirilen Eurovision şarkı yarışması resmi uygulamasıdır.

Eurovision Song Contest iOS resmi uygulaması, her yıl düzenlenen ve dünya genelinde 100 milyondan fazla insan tarafından izlenmekte olan ve birçok ülkeden birçok farklı sanatçının katıldığı geleneksel ses yarışması için hazırlanmıştır.

Uygulama sayesinde Eurovision Şarkı Yarışması'yla ilgili son gelişmeler, ulusal seçim sonuçları, dedikodular, özel röportajlar, fotoğraflar ve videolar sürekli olarak elinizin altında olacak.

1956 yılından günümüze kadar devam etmiş olan bu köklü şarkı yarışmasıyla ilgili bilmek istediğiniz herşeye ulaşabileceğiniz bu başarılı uygulamayı özellike Eurovision yarışmasını takip etmekten keyif duyan kullanıcılarımızın çok seveceğine eminim.

Yarışma esnasında akıllı telefonunuzu elinize alarak Eurovision Song Contest uygulaması sayesinde o an sahneden olan şarkıcının şarkısı, şarkı sözleri, kişisel bilgileri, hangi ülkeden katıldığı gibi birçok bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Eurovision Şarkı Yarışması'nı takip etmekten keyif alan tüm kullanıcıların, Eurovision için özel olarak hazırlanmış bu resmi uygulamaya telefonlarında yer vermelerini öneririm.

Can Çevrim

Eurovision Song Contest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Eurovision Song Contest, Windows Phone kullanıcıları için hazırlanmış resmi Eurovision şarkı yarışması uygulaması.

Eurovision Song Contest, Microsoft sponsorluğunda hazırlanmış resmi Eurovision şarkı yarışması uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Bu yıl 60.’sı düzenlenecek olan popüler şarkı yarışmasını izleyemeyeceğim diyorsanız Windows Phone cihazınıza indirerek şarkı yarışmasında olan biteni mobilden takip edebilirsiniz.

Bu yıl da Türkiye’nin katılamadığı, Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilecek olan Eurovision 2015 Şarkı Yarışmasının takipçileri için hazırlanan Eurovision Song Contest Windows Phone platformuna geç gelse de beklediğimize değdi diyebilirim. Tamamen ücretsiz olarak sunulan şarkı yarışması uygulaması hem görsel hem de içerik olarak oldukça başarılı.

60. Eurovision Şarkı Yarışmasında karşımıza çıkan resmi uygulamanın başlangıç sayfasında geri sayım ve haberlere ulaşabiliyorsunuz. Yarı final ve finalin ne zaman yapılacağını ve ne kadar süre kaldığını görebiliyorsunuz. Tabii ki Eurovision’a dair ilgi çekici fotoğraf ve videolar da yer almakta. Bunların haricinde oldukça beğendiğim satın alma bölümü var. Eurovision’da seslendirilecek birbirinden enfes parçaları orijinal ve karaoke sürümlerini tek dokunuşla satın alabiliyorsunuz. Ayrıca Eurovision şarkı yarışmasını anımsatacak hediye eşyaların olduğu bir mağaza da mevcut.

Windows Phone için Eurovision Song Contest uygulamasında yarı finallerin başlamasıyla birlikte yeni özellikler de göreceğiz. Şarkıcılar, şarkılar ve ülkeler hakkında detaylı bilgiler içeren canlı gösteriler, yarışmaya katılanların profilleri, özçekim filtreleri gibi yenilikler Mayıs ayı güncellemesi ile gelecek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Song Buddy

    Song Buddy, en sevdiğiniz sanatçılar hakkında daha fazla bilgiye ve fotoğraf albümlerine ulaşmanızı sağlayan yararlı bir müzik rehberi programı.
  • Qello

    Qello, yabancı sanatçıların ve müzik gruplarının canlı konser videolarını Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyan tek uygulama.
  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.
  • Shazam

    Shazam Windows 8 uygulaması ile adını merak ettiğiniz müziği anında bulabilirsiniz.
  • MixRadio

    MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.
  • n7player

    n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.