Everyday Auto Backup

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
289 TOPLAM İNDİRME
2.88 MB DOSYA BOYUTU

Everyday Auto Backup sayesinde istediğiniz aralıklarla dosya ve dizinlerinizin yedeklenmesini ücretsiz olarak sağlayabilirsiniz.

Everyday Auto Backup programı, bilgisayarınızdaki dosyaların yedeklerini düzenli olarak almak istiyorsanız kullanabileceğiniz ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve direkt olarak nelerin yedekleneceğini ve ne şekilde yedekleneceğini belirleyebiliyorsunuz.

Sizin belirlediğiniz yedekleme döngüsü geldiğinde, hiç bir müdahaleye gerek bırakmadan başlayabilen program, dakika başından tutun da aylık yedeklemelere kadar farklı seçenekleri kullanmanıza imkan tanıyor.

Bilgisayarınızın tarih veya saati değiştiğinde bile kendini hemen buna adapte edebilen Everyday Auto Backup sayesinde yedeklemelerinizin aksaması oldukça zor. Hangi klasör ve hedefe dosyaların yedekleneceği, hangi aralıklarla yedeklenecekleri, alt klasör barındırıp barındırmayacağı ve sadece değişiklik yapılmış dosyaların yedeklenmesi gibi onlarca işe yarar özellik de programda mevcut.

Oldukça kolay kullanılır bir arayüze sahip olan programda istediğiniz ayarları hemen yapabiliyor ve yedeklemelerin başlamasını sağlayabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auto Backup Software

    Auto Backup Software el ile ya da otomatik olarak yedekleme yapmak iin tasarlanm bir veri yedekleme yazlmdr
  • Comodo Backup

    Comodo Backup, ücretsiz olarak sunulan bir yedekleme ve yedek yükleme programıdır.
  • Free Driver Backup

    Free Driver Backup ücretsiz bir sürücü yedekleme yazılımıdır.
  • Simple Data Backup

    Simple Data Backup, ücretsiz, hızlı ve basit bir yedekleme programıdır.
  • abc.net Backup 1.01

    Backup veri yedekleme programıdır.
  • Backup Plus 7.1.1

    Backup Plus bir yedekleme programı.
  • Gotcha! Backup Utility

    Gotcha! Backup Utility, sistem ayarlarının ve klasörlerinin kolayca yedeklerini alabileceğiniz ücretsiz bir yedekleme aracıdır.
  • KR-Folder Backup

    KR-Folder Backup, sizin için önemli olan verileri yedekleyebileceğiniz ve geri yükleyebileceğiniz ücretsiz bir yedekleme programıdır.