Exact Audio Copy

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21,350 TOPLAM İNDİRME
4.21 MB DOSYA BOYUTU

Müzik CD'lerinizi kolayca ve hızlı bir şekilde bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.

Exact Audio Copy, müzik CD'lerindeki şarkıları sabit diskinize MP3, WMA, FLAC formatlarında kaydetmenize olanak tanıyan kullanışlı bir program. Sade ve kullanışlı arayüzü sayesinde programı hiç zorlanmadan kullanabilirsiniz.

Exact Audio Copy'nin herhangi bir WAV dosyasını MP3'e çevirme özelliği de bulunuyor.  Bu tür bir programda arayacağınız her özellik Exact Audio Copy'de mevcut.

 

Bu program <a href="https://www.tamindir.com/liste/her-bilgisayarda-olmasi-gereken-programlar/" title="her bilgisayarda olması gereken programlar">en iyi ücretsiz Windows programları</a> listesinde yer almaktadır.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 1CLICK DVD COPY

    1Click DVD Copy 5 Güzel bir DVD yazma, kopyalama programı.
  • Ideal DVD Copy

    Ideal DVD Copy, DVD kopyalama ve yazdırmanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • 007 DVD Copy 5

    DVD filmlerinizin tam anlamıyla yedeğini almak için kullanabileceğiniz bir program 007 DVD Copy.
  • Any Blu-Ray Copy

    Any Blu-Ray Copy, Blu-ray diskleri farklı formatlarda bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan güçlü bir Blu-ray kopyalama programıdır.
  • Leawo Blu-ray Copy

    Leawo Blu-ray Copy Blu-ray filmlerinizi sabit sürücünüze kopyalamak ve yedeklemek için kullanacağınız kolay kullanımlı bir programdır.
  • Leapic Audio CD Burner Free

    Leapic Audio CD Burner Free, bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarını kullanarak kendi ses CD'lerini hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Naturpic Audio CD Burner

    Naturpic Audio CD Burner, sabit diskiniz üzerinde yer alan şarkıları içeren müzik CD'leri oluşturabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • EZ CD Audio Converter

    EZ CD Audio Converter ile müzik dosyalarınızla ilgili her tür format dönüştürme, müzik cd'si kaydetme vb. işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.