Excel Online

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
162,948 TOPLAM İNDİRME
1.41 MB DOSYA BOYUTU

Excel Online, çevrimiçi olarak Excel tabloları üzerinde çalışabileceğiniz, ücretsiz Office uygulamasıdır.

Excel Online, elektronik tablolalar oluşturmak için kullandığımız Microsoft Excel programının ücretsiz sürümüdür. Microsoft hesabınıza giriş yaparak, çevrimiçi Excel tabloları oluşturabilir, paylaşabilir ve iş arkadaşlarınızla gerçek zamanlı olarak düzenleyebilirsiniz. Ücretsiz olarak yayınlanan uygulama sayesinde online olarak raporlama yapabilecek, listelerinizi paylaşabileceksiniz. Dünyanın dört bir yanından kullanıcılara sahip olan uygulama, ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

PC veya MAC’inizde kullandığınız Excel yazılımının hafifletilmiş ve ücretsiz sürümü olan Excel Online, tablolarınıza Google Chrome tarayıcınızdan erişme kolaylığı sunar. İnternetin bulunduğu her yerde ve Google Chrome’un yüklü olduğu her bilgisayarda Microsoft hesabınıza giriş yaparak Excel tablolarınıza ulaşabilir ve düzenleme yapabilirsiniz. İster Chrome tarayıcınız içerisindeki Uygulamalar butonuna tıklayarak, isterseniz de Chrome Uygulama Başlatıcı’sı üzerinden Excel Online’ı çalıştırmanız mümkün.

Microsoft hesabınızla birlikte kullanabileceğiniz Excel Online ile ücretli Microsoft Excel yazılımı ile yaptığınız pek çok şeyi yapabilirsiniz. Üstelik hiçbir ücret ödemeden!

Excel Online Özellikleri:

  • Excel tablolarınızı çevrimiçi olarak düzenleyin.
  • Yeni bir Excel tablosu oluşturun ve gerçek zamanlı çalışın.
  • Excel tablolarınızı OneDrive’a kaydedin.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Excel

    Microsoft Excel, Windows 10 için yeniden tasarlanmış ve Excel tablolarınızı klavye ve fare kullanmadan hazırlamanıza izin veriyor.
  • Microsoft Excel Viewer

    Microsoft Excel Viewer, bilgisayarınızda Excel programı bulunmasa bile Excel dosyalarını görüntüleyebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Advanced Excel 2000 Password Recovery 1.03

    Advanced Excel 2000 Password Recovery programı ile Microsoft Excel programının tüm versiyonlarının Excel 2000 dahil şifrelerini çözebilirsiniz. ...
  • Word Online

    Word Online, Word belgelerinizi çevrimiçi ortamda düzenleyebileceğiniz, ücretsiz Office uygulamasıdır.
  • PowerPoint Online

    PowerPoint Online, sunumlarınızı çevrimiçi hazırlayabileceğiniz web üzerinde çalışan ücretsiz Office uygulamasıdır.
  • R-Excel

    Microsoft Excel dökümanlarınızı kurtarmayı amaçlayan bir program daha.
  • Excel Password Remover 2007

    Excel dosyalarınızın şifresini unuttuğunuzda geri getirmenize yardımcı olucak bir program.
  • Trio Office

    Trio Office, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) programına ücretsiz alternatif. Ücretsiz ofis programı arayanlar için tavsiyedir.