EXIF Date Changer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,179 TOPLAM İNDİRME
5.06 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki resim ve fotoğrafların EXIF tarih ve saat bilgilerini değiştirebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

EXIF Date Changer programı adından da belli olacağı gibi resimlerinizin EXIF bilgilerinde yer alan tarih ve saat bilgilerini değiştirmek için kullanabileceğiniz programlardan bir tanesi. Özellikle sürekli olarak farklı konum ve ülkelere seyahat edenler bileceklerdir. Fotoğraflar bunun gibi saat dilimlerinin değiştiği gezilerde maalesef yanlış EXIF bilgileri ile kaydedilirler ve daha sonra üzerlerinde tek tek uğraşmak gerekir.

Toplu olarak işlem yapabilen EXIF Date Changer programı ise toplu olarak bütün fotoğraflarınız üzerindeki EXIF bilgilerinin tarihlerini düzeltebiliyor ve dolayısıyla işinizi oldukça kısaltıyor diyebiliriz. Seçenekleriniz arasında dosyaların tarihlerini belli bir süre ile değiştirmek, tam belirlediğiniz tarihe almak yahut hiç değiştirmemek yer almakta. Dilerseniz EXIF bilgilerinde geçen verilerin dosya adı haline gelmesini, böylece tüm dosya adlarının tarihe göre olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Bu özelliklerin yanında resimlerin EXIF bilgilerine telif hakları, anahtar kelimeler girebilme yahut tüm EXIF bilgilerini temizleme gibi seçenekleriniz de ücretsiz programın yanında geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EXIF ReName

    EXIF ReName sayesinde resim dosyalarınızın EXIF bilgilerini kolayca değiştirebilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Exif Pilot

    Resim ve fotoğraflarınızda bulunan EXIF bilgilerini kolayca görmek ve değiştirmek için Exif Pilot programını kullanmayı unutmayın.
  • ExifTool

    Fotoğraf, ses ve video dosyalarınızın EXIF bilgilerini düzenlemek ve kategorilere ayırmak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • pViewer

    pViewer, resimlerinizi görüntülemenize ve üzerlerinden belli değişiklikler yapmanıza olanak veren, Exif bilgilerini okuyabilen, benzerleri gibi ufak boyutlu - at çalıştır bir programdır
  • uMark

    uMark ile dijital fotoğraflarınıza filigran olarak isim, logo, telif hakkı veya exif bilgileri ekleyebilirsiniz.
  • File Property Edit Free

    Dosyalarınızın temel özelliklerini değiştirmek, mp3 etiketlemek ve resim exif bilgilerini düzenlemek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • System Logo Changer

    Bilgisayarınızın sistem bilgisi bölümündeki Windows logosu yerine yeni bir resim eklemek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.