EXIF ReName

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
643 TOPLAM İNDİRME
4.41 MB DOSYA BOYUTU

EXIF ReName sayesinde resim dosyalarınızın EXIF bilgilerini kolayca değiştirebilir ve düzenleyebilirsiniz.

EXIF ReName programı, elinizde bulunan JPEG formatlı resimleri exif bilgilerini toplu olarak ve kolayca değiştirebilmeniz için hazırlanmış ücretsiz ve kullanımı kolay bir uygulama. Varolan seçeneklerin çokluğu sayesinde programın detaylı ayarlarını da kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kurulumu oldukça kolay gerçekleşen programın arayüzü de herkesin hızlıca kavrayabileceği ve istediği araçlara ulaşabileceği şekilde düzenlenmiş. Birden fazla JPG dosyasını aynı anda açabilme kabiliyeti sayesinde hiç zorlanmadan elinizdeki resim dosyalarının exiflerini düzenleyebiliyorsunuz.

Exif bilgilerinin yanında, dosyaların adlarını değiştirme, ya da kopyalarken yeni isimlerle belli bir isim formatına sokabilme gibi seçenekleriniz de mevcut. Böylece orijinal olan dosyalar üzerinde hiç bir değişiklik yapmadan, direkt olarak yeni dosyalar yaratabiliyor ve orijinalleri koruyabiliyorsunuz.

Saat ve tarih damgaları gibi bilgileri de düzenleyebileceğiniz program, böylece resim dosyalarının öz niteliklerine dair tüm değişiklikleri gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir araç haline geliyor. Bilgisayarınızın sistem kaynaklarını oldukça verimli bir şekilde kullanan programı, sık sık fotoğraflarla uğraşanlara öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Exif Pilot

    Resim ve fotoğraflarınızda bulunan EXIF bilgilerini kolayca görmek ve değiştirmek için Exif Pilot programını kullanmayı unutmayın.
  • EXIF Date Changer

    Elinizdeki resim ve fotoğrafların EXIF tarih ve saat bilgilerini değiştirebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • ExifTool

    Fotoğraf, ses ve video dosyalarınızın EXIF bilgilerini düzenlemek ve kategorilere ayırmak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • pViewer

    pViewer, resimlerinizi görüntülemenize ve üzerlerinden belli değişiklikler yapmanıza olanak veren, Exif bilgilerini okuyabilen, benzerleri gibi ufak boyutlu - at çalıştır bir programdır
  • uMark

    uMark ile dijital fotoğraflarınıza filigran olarak isim, logo, telif hakkı veya exif bilgileri ekleyebilirsiniz.
  • File Property Edit Free

    Dosyalarınızın temel özelliklerini değiştirmek, mp3 etiketlemek ve resim exif bilgilerini düzenlemek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • MP3 Rename

    Mp3 Rename programı ile mp3 dosyalarınızın adlarını toplu olarak kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • Bulk Rename Utility

    Bulk Rename Utility ile artık isterseniz yüzlerce dosyanın adını tek bir tıklama ile değiştirebiliceksiniz.