ExPlus 1.0

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME
0.42 MB DOSYA BOYUTU

EX+ metin belgelerinizle ilgili işlemlerinizde size kolaylık sağlayacak bir programdır.

EX+ metin belgelerinizle ilgili işlemlerinizde size kolaylık sağlayacak bir programdır. Küçük boyutu ve pratik işlemleri ile zaman zaman işlemlerinizi daha fazla kısa zamanda yapmanızı sağlayacaktır. EX+ notepad'a alternatif olarak kullanılabileceği gibi aşağıda sıralanan EX+ özelliklere sahiptir: * Metin belgerinizi açma ve değiştirme. * Yeni metin belgesi oluşturma ve kaydetme. * Sürükle bırak özelliği ile kolay dosya açabilme. * RAM'inizin izin verdiği boyuttaki dosyalarla çalışabilme. * Dosya Gezgini sayesinde, dosyalara daha hızlı erişebilme. * Dosya gezgini ile dosyalarınızın adlarını ve uzantılarını değiştirebilme. * Karakter sekmesi ile Ascii Tabloyu görebilme imkanı. * Yazı Tipi, renk ve arkaplan'ı değiştirilebilir. * Değiştirdiğiniz ayarları hatırlama özelliği. * Bir web adresinin HTML kaynak kodunu alabilme. * Bul-değiştir, küçük-büyük harf dönüştürme. * Kısayol tuşlarıyla kolay çalışabilme. * Yeni Sürüm Kontrol edebilme özelliği. * İstenilen satıra gidebilme. * Son 5 belgenize Tekrar Aç ile hızla ulaşabilme (bu özellik ilk kullanımdan sonra aktif olur)

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fast PDF Builder 1.0

    Fast PDF Builder , TXT veya HTML dosyalarınızı çok kolayca PDF ve RTF uzantılı dosyalara çevirebilirsiniz yada PDF ve RTF uzantlıdı dosyalarıda TXT ve HTML uzantılı dosyalar haline dönüştürebilirsiniz bu program sayesinde.
  • Cool Page 2.72

    Cool Page, sayfa düzeninde nesneleri basitçe sürükleyip bırakarak bir sayfa oluşturmanızı sağlayan bir WYSIWYG Web tasarım aracıdır.
  • Texture Processor 1.3

    Texture Processor 1.3
  • Ewisoft Website Builder

    Web sayfası yapmak için...
  • 1site lite

    web site hazırlamak için
  • 2D 3D Pie Chart

    Siteniz için grafik yapın...
  • AceHTML Pro

    Sitenizi asp,phphtml gibi dillerle hazırlayın...
  • Active Local Pages

    ASp,Cgi gibi dosyaları calıstırın...