Express Rip

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
532 TOPLAM İNDİRME
0.52 MB DOSYA BOYUTU

Express Rip, müzik CD'lerinizi farklı ses formatlarıda bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan yardımcı bir programdır.

Express Rip, müzik CD'leriniz üzerinde yer alan parçaları farklı birçok ses formatında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanıcı dostu bir yardımcı yazılımdır.

Oldukça sade ve kolay kullanımlı bir arayüze sahip olan program, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından kolaylıkla kullanılabilir.

CD/DVD sürücüleriniz üzerine yerleştirmiş olduğunuz ses CD'lerini otomatik olarak algılayan ve CD/DVD içerisinde yer alan tüm şarkı listesini ana penceresi üzerinde sizler için listeleyen program yardımıyla bu noktadan sonra yapmanız gereken tek şey bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz parçaları seçmek ve kaydetme işlemini başlatmaktır.

Tüm bunların dışında bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz parçalar için belirleyebileceğini artist, albüm, tür, yıl gibi etiketlerin yanı sıra kaydedeceğiniz ses dosyaları için yapılandırılabilir ince ayarlar da program içerisinde yer almaktadır.

Şarkıları bilgisayarınıza MP3, AAC, AMR, M4A, OGG, WMA, FLAC ve VOX gibi birçok farklı ses formatında kaydetmenize olanak sağlayan Express Rip, her farklı ses dosyası formatı için yapılandırılabilir ayarları da kullanıcılarına sunmaktadır.

Sistem kaynaklarını oldukça düşük miktarlarda kullanan program, dönüştürme işlemleri sırasında herhangi bir şekilde bilgisayarınızın kilitlenmesine neden olmaz ve dönüştürme işlemini oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirir.

Sonuç olarak tüm bu bahsettiklerimizi göz önünde bulundurduğumuz zaman piyasa üzerinde yer alan en iyi ücretsiz CD ripleme programlarından biri olan Express Rip'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CoffeeCup MP3 Rip & Burn

    CoffeeCup MP3 Rip & Burn alternatif bir ses dosyası sıkıştırma ve CD/DVD yazdırma programıdır. Program sevdiğiniz ses dosyalarınızın boyutunu küçültüp CD/DVD'lerinize yazdırmanızı sağlar. Program MP3, OGG, APE, WAV ve VQF formatındaki
  • Express Burn

    Express Burn bilgisayarınızda bulunan verileri CD, DVD, Blu-ray diskler üzerinize yazmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • RIP: Final Bullet

    RIP: Final Bullet, ücretsiz olarak oynanabilen Joygame tarafından piyasaya sürülmüş bir online MMOFPS oyunudur.
  • Rip Vinly 3.30

    Kasetteki şarkılarımı nasıl bilgisayara alırım diyenler.Hemen Tıkla...
  • Magic DVD Rip Studio

    DVD filmlerinizi bir çok formata dönüştürmenize yarayacak bir program arıyorsanız bu programı bir denemenizi tavsiye ederiz. Oldukça kolay kullanım olanaklarına sahip bir program olması ile de kullanıcı dostu olduğunu kanıtlıyor. Ve üste
  • ABF Outlook Express Backup 1.79

    ABF Outlook Express Backup programı ile Outlook Express programının yedeğini alabilirsiniz.
  • Adobe Photoshop Express

    Adobe Photoshop Express uygulaması ücretsizdir! Hızlı, güçlü ve kolay fotoğraf düzenlemesi için Photoshop ücretsiz sürümünü deneyin.
  • Microsoft SQL Server Management Studio Express

    Kolay kullanımlı grafiksel arayüzü ile SQL Server 2005 Express Edition ve SQL Server 2005 Express Edition gelişmiş versiyonunu daha rahat kullanmanızı sağlar...