Extra Cari

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
820 TOPLAM İNDİRME
11.42 MB DOSYA BOYUTU

Cari, Taksit, Taksit takip

EXTRA CARİ V 1.0 programı ile cari hesaplarınızı, kasa hesaplarınızı, banka hesaplarınızı takip edebilir ve raporlarınızı alabilirsiniz.rnBorçlu cari hesaplar menüsünde müşteri hesaplarınızı takip edebilir, müşterilerinizin borçlarını taksitlendirebilir ve taksit ödeme dekontu yazdırabilirsiniz. Tüm Borçlu hesaplarınızın toplam borçlarını, toplam alacaklarını ve bakiyelerini toplu olarak rapor alabilirsiniz.rnMüşterilerinizin taksit ödemelerini toplu olarak izleyebilir, günlük olarak taksit ödemelerini raprlayabilir ve taksit ödemesi yapılmayan müşteri bilgilerine aynı rapor üzerinden ulaşbilirsiniz.rnAlacaklı cari hesaplar menüsünden firmalara olan bakiyelerinizi takip edebilir, firmalara olan bakiyelerinizi taksitlendirebilirsiniz. Tüm Firma hesaplarınızın toplam borçlarını, toplam alacaklarını ve bakiyelerini toplu olarak rapor alabilirsiniz.rnFirmalara olan vadeli borçlarınızı günlük olarak raprlayabilir ve günlük olarak ne kadar ödeme yapılması gerektiğini izleyebilirsiniz.rnrnCari hareketler üzerinde yapmış olduğunuz hareketler kasa veya banka hareket kayıtlarına otomatik olarak işlenir. Bu sayede kasa ve banka hareketlerinizi kayıt altında tutabilir ve takip edebilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bilsoft Cari Takip Ön Muhasebe Programı

    Bilsoft Cari Takip Ön Muhasebe Programı, müşteri, stok ve satış işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ve raporlandırabileceğiniz ücretsiz bir cari takip yazılımıdır.
  • Extra Ön Muhasebe Programı

    Extra Ön Muhasebe Programı ile faturalı satış işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Şenkom Stok Cari

    Şenkom stok programı toptan ve parakende satış yapan firmaların stok cari ve fatura bilgilerini tutmak için geliştirilmiş bir ön muhasebe programıdır.
  • FENESOFT Cari Hesap Takip

    FENESOFT Cari Hesap Takip uygulamasını kullanarak kolayca tüm cari, kasa ve müşteri işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yorka Cari Hesap

    Ticari Muhasebe Yazılımı
  • Stok Takip / Fiyat Teklifi Hazırlama / Cari Kontrol Sistemi

    Stok Takip / Fiyat Teklifi Hazırlama / Cari Kontrol Sistemi, isminin belirttiği işlevleri bir araya toplayan bir yazılımdır
  • MaviTurk Stok Cari

    Stok Cari programı tamamen yenilendi. Stok Takip programı küçük ölçekli işletmelerin oldukça işini görebilecek özelliklere sahip güzel bir Türkçe programdır.
  • OBS Ticari Paket 2015

    OBS Ticari Paket, firmanızın cari hesap, fatura irsaliye, çek, senet ve adres işlemlerini yapmanızı kolaylaştıracak olan kullanışlı ve ücretsiz bir muhasebe programıdır.