Extra Keys

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
620 TOPLAM İNDİRME
0.6 MB DOSYA BOYUTU

Extra Keys, özel karakterleri kolay şekilde kullanmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

Extra Keys, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce ve İskandinav dilleri için kullanılan özel karakterlere kolayca ulaşmanıza olanak sağlayacak olan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır. Ayrıca Windows karakter seti arasında yer almayan bazı özel karakterleri de kullanmanızı sağlar.

E-Posta yazarken, metin editörleriyle çalışırken, hesap tablolarıyla çalışırken veya benzeri işlemlerin tamamı için bu küçük Windows programını kullanabilirsiniz. Fareniz yardımıyla seçeceğiniz karakterlerin tamamını doğrudan kullanmakta olduğunuz programların üzerine aktarabilirsiniz.

Aynı zamanda istediğiniz tüm karakterleri panoya kopyalayabilirsiniz ve daha sonra istediğiniz yere yapıştırarak kullanabilirsiniz. Programlar üzerinde doğrudan kullanamadığınız zamanlarda bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

Özel karakterlere ulaşmak için kullanabileceğiniz oldukça kullanışlı bir program olan Extra Keys'i denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Registry Trash Keys Finder

    Bilgisayarınızın kayıt defterini temizlemek için kullanabileceğiniz Registry Trash Keys Finder programı ile performansınız her zaman yüksek olacak.
  • CoffeeCup sIFR Font Maker

    Web tasarımcılar için etkili ve ücretsiz bir font dönüştürme aracı olan CoffeeCup sIFR Font Maker ile fontlar flash formatına dönüştürülerek tüm kullanıcıların sorunsuz görüntülemesi sağlanıyor.
  • Macro Keys

    Macro Keys programını kullanarak bilgisayarınızda otomatik çalışan makrolar oluşturabilir ve pano öğelerini yönetebilirsiniz.
  • Toddler Keys

    Toddler Keys, bilgisayarınızın klavyesini, cd sürücüsünü ve diğer donanımlarını istenmeyen kişilere karşı kilitlemeniz için oldukça ideal bir yazılım.
  • Product Keys

    Product Keys ile işletim sistem, office ve diğer yazılımların ürün anahtarlarını hızlı ve kolay bir şekilde bulut hesabınıza yedekleyebilirsiniz.
  • Ringbearer Font

    Kurtlar Vadisi ve Yüzüklerin Efendisinde Kullanılan Font
  • 3 Prong Tree Font

    Guzel bir font
  • CPS Font Viewer

    CPS Font Viewer ile sisteminizde bulunan tüm yazı tiplerini görüntüleyebilirsiniz.