EZ Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,584 TOPLAM İNDİRME
3.37 MB DOSYA BOYUTU

Kapsamlı özellikleri ve ücretsiz olmasıyla dikkat çeken EZ Paint ile proje ve fikirlerinizi kolaylıkla dijital ortama aktarabilirsiniz.

EZ Paint, Windows'un Paint uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz kapsamlı bir çizim programıdır. Uygulama marketlerde çok sayıda çizim ve tasarım programı mevcut olmasına rağmen bu programların çoğu ya yeterli özelliklere sahip değil ya da çok yüksek ücretlere satılıyor. Fakat EZ paint hem ücretsiz olması hem de kapsamlı özelliklere sahip olmasıyla dikkat çekmekte.

Son derece kullanışlı araçlarla donatılmış olan bu araç ile PNG, BMP, GIF, TIF, JPG gibi formatlar üzerinde çalışabilirsiniz. Programın en önemli özelliklerinden birisi de MS Paint ile aynı kısayollara sahip olması. Bu sebeple, uzun süredir basit çizim işlemlerinizi Paintle yapıyor olsanız bile bu programa hemen adapte olabilirsiniz.

EZ Paint temel olarak 50 farklı dokuya, 30 farklı yapıda şekle ve çok sayıda çizim aracına sahiptir. Bu araçları kullanarak aklınızda oluşan fikirleri zahmetsizce dijital ortama aktarabilir ve çizimlerinizi düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Programda yer alan tüm şekiller, kullanıcılar atarafından kişiselleştirilebilir ve farklı beklentilere göre yeniden tasarlanabilir. MS Paint'e göre çok daha fazla özelliğe sahip olan EZ Paint'te kapsamlı grafik tasarım işlemlerinizi kaliteden taviz vermeden tamamlama şansına sahipsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MediBang Paint

    MediBang Paint programını kullanarak bilgisayarınızda kolayca grafik çizimler gerçekleştirebilirsiniz.
  • RealWorld Paint

    RealWorld Paint katman ve .psd codeclerine sahip bir resim ve animasyon editörüdür.
  • Paint Box

    Basit kullanım özelliklerine sahip olan Paint Box isimli bu program ile temel çizim işlemlerini yapabiliyorsunuz.
  • Paint 3D

    Paint 3D ile resimlere farklı efektler verebilir, onları süsleyebilirsiniz.
  • Deep Paint 3D

    Deep Paint 3D modellerinizin dokularını yaratmada ve düzenlemede size yardımcı olur. Photoshop ile ortak çalışabiliyor. 3 boyutlu bir Photoshop yazılımı gibidir.
  • Corel Paint Shop Pro

    Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği resim düzenleme programı olan Corel Paint Shop Pro ile artık çok daha kolay ve eğlenceli şekilde resimlerinizi düzenleyebileceksiniz.
  • Saint Paint Studio

    Resimler yaratabilceğiniz, yarattığınız veya hazır resimler ile animasyonlar hazırlayabiliceğiniz zengin efekt, araç ve seçenekleriyle vazgeçilmez resim editörünüz olucak Saint Paint Studio ile artık herşey daha kolay.
  • Asus EZ Installer

    Asus EZ Installer, Windows 7 kurulum medyası oluşturmanıza yardımcı olan bir yazılımdır.