Ezan'ı Vakit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
173,878 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Günlük ezan vakitlerini görüp zamanınızı buna göre ayarlayabileceğiniz oldukça yararlı bir program...

Ezan'ı vakit programı 172 mevkiiye ait günlük ezan vakitlerini bünyesinde barındırır, vakitleri öğrenmek için hiçbir şekilde internete bağlanmaz. 5 vakit namaz vaktinde zamanı geldiğinde ezan okur, vakit çıkmadan 30 dakika önce sizi uyarır, hicri takvimi gösterir, tüm özel günleri dinamik olarak hesaplayıp sizi uyarır.

Ezan'ı Vakit İndir

Ayarlar sayfasında hangi mevkii için ezan vakitlerini öğrenmek istiyorsanız o mevkiiyi seçerek gerekli vakitleri alabilirsiniz, ayrıca her ezan vakti için farklı ezan dosyaları seçebilirsiniz, ezan dosyası yok ise kendi bünyesindeki dosyayı kullanacaktır.

ezan'ı vakit programı tüm vakitleri kendi bünyesinde bulundurmaktadır, vakitler senelik olarak güncellenecektir, güncelleme dosyaları her senenin başında sitemizden dağıtılacaktır.
ezan'ı vakit programı aracılığı ile istediğiniz mevkii ya da mevkiilerin ezan vakitlerini aylık, yıllık, günlük, kısacası iki tarih arası rapor alabilirsiniz, ezan'ı vakit programı raporu (CSV, TXT, XLS (liste), HTML, XML) istediğiniz formatlara çevirebilir.
ezan'ı vakit programı vakti gelen tüm namaz vakitlerinde ezan okur.
ezan'ı vakit programı günde sadece 1 defalık internete bağlanarak günün hadisini alır ve size gösterir, günlük hadisler her gün ekibimiz tarafından değiştirilecektir.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vakitler v1.0

    Program, calistiginda Diyanet Isleri Baskanligi`inin web sitesinden ezan vakitlerini okur ve bunlari ekranda gosterir. Hangi sehrin vakitlerini gormek istiyorsaniz secebilirsiniz..
  • Delil

    Dünyanın neresinde olursanız olun namaz vakitlerini öğrenebilme, vaktinde ezan okuma, takvim, hergün yeni bir Kur`an ayeti öğrenme ve daha birçok özelliği bulunan güzel tasarlanmış bir program.
  • Alperen Ezan Programı

    Ezan vakitlerinde bilgisayarınızda ezan okunsun...
  • Domates

    Namaz Vakitlerini(Ezan vakitlerini) girilen koordinatlara göre hesaplar,
  • TEOG 2014 1. Dönem Mazeret Sınavı Din Kültürü Soruları ve Cevapları

    TEOG 2014 1. Dönem Mazeret Sınavı Din Kültürü Soruları ve Cevaplarını sitemizden güvenli bir şekilde indirip hemen kendi cevaplarınızı kontrol edebilirsiniz.
  • TEOG 2014 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soruları ve Cevapları

    Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 8. sınıf öğrencilerine sorulan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi sorularını ve cevaplarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Namaz Vakitleri 8

    Namaz Vakitleri 8, bulunduğunuz şehrin namaz vakitlerine anında ulaşabileceğiniz, ezan vaktinde bildirim alabileceğiniz bir uygulama.
  • Windows İçin Namaz Vakitleri

    Bilgisayar başındayken namaz vakitlerinde size ezan okuyabilecek alternatif ve ücretsiz bir programdır.