ezPDF Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,632 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

ezPDF Reader, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz modern pdf görüntüleme uygulaması.

Windows 8 işletim sistemli bilgisayar veya tablet kullanıcısı iseniz pdf dosyalarını görüntülemek için ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymazsınız. Ancak işletim sistemini yüklediğinizde birlikte gelen okuyucu uygulaması kullanıcıların pdf dosyalarını görüntüleme ihtiyacını karşılaşmak amacıyla tasarlandığından düzenleme seçeneği sunmamaktadır. ezPDF Reader ise pdf belgelerinizi görüntülemenin yanında düzenleme ve çevirme seçeneklerini de sunuyor.

Windows 8’in entegre pdf uygulaması veya Adobe Reader Touch temelde pdf belgelerinizi görüntülerken ihtiyaç duyacağınız tüm seçenekler sunar. PDF uzantılı önemli belgelerinizi boyutu ne olursa olsun hızlıca açabilir, gezinme çubuklarını kullanarak sayfalara rahatlıkla okuyabilirsiniz. Ancak belgelerinizi görüntülemenin dışında belgede önemli bulduğunuz noktaları işaretlemek, altını çizmek, çektiğiniz bir belgeyi pdf formatına çevirmek isteyebilirsiniz. Tam bu noktada önerebileceğim ezPDF Reader, tüm bu seçenekleri sunuyor.

Tamamen ücretsiz gelen ve reklam içermeyen ezPDF Reader, son derece modern bir arayüz ile geliyor. PDF belgelerinizi uygulama içerisinden açabildiğiniz gibi pdf dosyasına sağ tıklayıp ezPDF Reader’ı seçerek te açabiliyorsunuz. PDF belgenizde önemli gördüğünüz yerleri belirtmeniz (metnin üstünü, altını çizme ve renklendirme seçeneklerinin yanında şekil çizme, not ekleme mevcut) için de kullanımı basit araçlar sunan uygulamanın öne çıkan özelliği ise web kameranızla çektiğiniz veya hali hazırdaki bir resmi pdf formatına çevirmesi. Diğer bir beğendiğim özelliği de son görüntülenen ve düzenlenen pdf belgelerini başlangıç ekranında doğrudan göstermesi.

ezPDF Reader’ın Türkçe dil desteği sunmaması, pdf belgelerini imzalamanıza izin vermemesi dışında bir eksiği bulunmuyor.

Erkan Calp

ezPDF Reader

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
412 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

ezPDF Reader ile Android cihazınızda PDF dökümanlarınızı görüntüleyebilirsiniz

ezPDF Reader kullanıcılara Android işletim sistemlerini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinde PDF görüntüleme ve PDF düzenleme gibi işlemleri gerçekleştirme imkanı sunan bir PDF okuyucudur.

PDF dökümanlarını kullanarak iş hayatımızda CV'ler hazırlıyor, sunumlarımızı ve raporlarımızı dijital olarak saklayabiliyoruz. Benzer şekilde okuldaki proje ve ödevlerimizi de PDF dökümanlarını kullanarak paylaşıyoruz. Bu nedenle PDF dökümanları en sık kullanılan döküman formatları arasında yer alıyor.

PDF dökümanlarını bilgisayarda uyumlu bir program kullanarak açabiliyoruz. Android cihazlarda da benzer şekilde bu iş için özel olarak tasarlanmış bir PDF görüntüleme uygulamasına ihtiyaç duyuyoruz. ezPDF Reader bize bilgisayarımızda PDF dökümanlarını nasıl görüyorsak aynı dökümanları aynı şekilde Android cihazımızda görüntüleyebilme imkanı veriyor. Uygulama bu iş için multimedya PDF görüntüleme özelliğine sahip; yani ezPDF Reader ile PDF dökümanlarının içerisindeki ses ve videoları da görüntüleyebiliyoruz.

ezPDF Reader kullanışlı PDF düzenleme araçlarına sahip. ezPDF Reader ile PDF dökümanlarına notlar ekleyebiliyor, belirli yerlerin altını çizebiliyor ve ön plana çıkarabiliyoruz. PDF dökümanalrı içerisinde arama yapma imkanı sunan uygulama ePub formatını da desteklemekte.

ezPDF Reader'ın bu sürümünü 15 gün süreyle kullanarak uygulamayı deneyebilir ve uygulama hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

ezPDF Reader

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
33.1 MB DOSYA BOYUTU

ezPDF Reader, dahili medya oynatıcısına sahip tek pdf uygulaması.

ezPDF Reader, PDF belgelerinizi görüntülemek ve düzenlemek için kullanabileceğiniz en iyi pdf uygulamalarından biri; ücretli olarak geliyor ve deneme sürümü içermiyor.

İş arkadaşlarınız tarafından e-posta adresinize gönderilen veya telefonunuza indirdiğiniz pdf uzantılı dosyaları doğrudan iPhone’unuzdan açmak için kullanabileceğiniz pdf uygulaması, pdf belgelerinizi mobilde çok rahat şekilde okuyabilmeniz için tüm araçları sunuyor.

Gündüz ve gece okuma modu, istenilen sayfaya hızlıca gidebilme, sayfayı yakınlaştırma, sayfa içerisinde arama yapma, yazı boyutunu – rengini ve stilini ayarlama, not ekleme, metni vurgulama gibi diğer pdf uygulamalarında gördüğümüz özelliklere ek olarak dahili oynatıcı içeriyor. Dahil oynatıcı sayesinde pdf belgesine yerleştirilmiş ses ve video dosyalarını doğrudan uygulama içerisinden açabiliyorsunuz ki iOS platformunda bu özelliğe sahip başka bir pdf uygulaması bulunmuyor.

ezPDF Reader, eski bir arayüze sahip olsa da sunduğu özellikler ile fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Tabii ki amacınız sadece pdf dosyalarınızı görüntülemek ise ücretsiz alternatiflerini denemenizi ve ücretsiz olmasını beklemenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simplenote

    Simplenote uygulamasıyla Windows işletim sistemli cihazlarınızda hızlı ve kolay bir şekilde notlarınızı alabilirsiniz.
  • HP All-in-One Printer Remote

    HP All-in-One Printer Remote ile kablosuz ağınızdaki tüm HP yazıcıları bilgisayar ve tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Adobe Acrobat Reader DC

    Adobe Acrobat Reader DC, ücretsiz ve pro sürümü olan PDF görüntüleyici. PDF dosyalarını açma, düzenleme, imzalama ve fazlasını yapın.
  • Adobe Reader Touch

    Adobe Reader Touch ile PDF dosyalarınızı güvenli şekilde görüntüleyebilirsiniz.
  • Weave News Reader

    Weave News Reader ile istediğiniz tüm haberler tek bir uygulamada.
  • Nextgen Reader

    Nextgen Reader, Windows 8 için geliştirilmiş, hem dokunmatik hem de klasik cihazlara uygun arayüz sunan en hızlı RSS okuma uygulamasıdır.
  • Soda PDF

    Soda PDF, Adobe Acrobat Reader'a en iyi alternatif PDF programıdır.
  • Active Web Reader

    Active Web Reader İle Hazırladığınız Favori Sitelerin Güncellenen Hallerini Görebilirsiniz.