F-Secure Anti-Virus

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
23,377 TOPLAM İNDİRME
0.81 MB DOSYA BOYUTU

F-Secure Anti-Virus, bilgisayarınızda geniş anlamda bir koruma sağlayan güvenlik yazılımıdır.

F-Secure bilgisayarınızı yavaşlatmadan çok daha iyi bir koruma sağlar. Bilgisayarınızı virüs, solucan, malware, spyware, spam ve internetten gelecek tehditlere karşı korur. İnternet tarayıcısı koruma özelliği ile hangi sitelerin güvenli olup olmadığını anlamanızı sağlar. Zararlı siteler otomatik olarak engellenerek bilgisayarınızın zarar görmesi engellenmiş olur. Çocuklarınızı istenmeyen internet içeriğine karşı korur.

Geliştirilmiş koruma

Geliştirilmiş arama teknolojisi ile tehditler çok daha çabuk bulunabiliyor. Otomatik güncelleştirmeler ve ileri teknolojisi ile en hızlı korumayı sağlar. Önemli performans ilerlemeleri ile bilgisayarınızı yavaşlatmadan çok daha rahat tarama yapabilirsiniz.

Casus yazılım koruma özelliği ile gizliliğinizi koruyun

Casus yazılımlar bilgisayarınıza gizlice sızabilir ve internet kullanım alışkanlıklarınız ile gizli bilgilerinizi kaydedebilir. Bunlar internet tarayıcınızı izleyerek ya da internette göndermiş olduğunuz bilgileri üçüncü kişilere yollayabilirler. F-Secure Anti-Virüs sisteminize sızmış olan bu casus yazılımları çabukça belirleyerek ve bilgisayarınızdan silerek gizliliğinizi korur.

Kolay kurulum ve kullanım

F-Secure'un kurulumu ve kullanımı çok kolaydır. Güncellemeler tamamen otomaktir, verilerinizin güvenliğinden endişe etmenize gerek yoktur. Tamamen yeniden dizayn edilmiş kullanıcı arayüzü ile güvenli bir bilgisayar kullanımında yeni bir standart sunuyor.

İnternet tarama koruması çevrim içi güvenliğinizi koruyor

Yeni internet tarayıcı koruma özelliği ile hangi sitelerin güvenli, hangilerinin sizin için zararlı olduğunu söyler. Zararlı siteler otomatik olarak engellenerek bilgisayarınızın zarar görmesi engellenir.

Tehditlere karşı hızlı koruma

Sıklıkla yapılan otomatik güncelleştirmeler ve geliştirilmiş DeepGuard teknolojisi ile bütün tehditlere karşı en hızlı korumayı sağlar. F-Secure laboratuvarları 24 saat çalışarak yeni tehditlere karşı anında  tepki verirler ve çözüm üretirler.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • F-PROT Antivirus for DOS

    DOS kullanıcılarının veya MS-DOS üzerinde oyun oynayan, program çalıştıran kullanıcıların başına dert olan virüsleri bilgisayardan temizleyen güçlü bir anti-virüs programı olan eskilerin en popüler antivirüs programı F-PROT meraklı
  • Kaspersky Anti-Virus

    Kaspersky Anti-Virus 2017, Windows PC kullanıcıları için en iyi antivirüs programlarından biri.
  • Anti-Virus &Trojan

    Anti-Virus&Trojan programı ile bilgisayarınızda ki virüs ve trojanları bulup yokedebilirsiniz.
  • Faronics Anti-Virus

    Faronics Anti-Virus işletmeler için tasarlanmış bir üst düzey güvenlik yazılımıdır.
  • F-Secure Internet Security

    F-Secure Internet Security, çevrim içi tehditler başta olmak üzere bilgisayarınızı virüs, solucan, spam ve casus yazılımlara karşı gerçek zamanlı olarak korur.
  • Lavasoft Anti-Virus Helix

    Virüs, worm, trojan, bot, rootkit vb. her türlü sanal tehlikeye karşı dosyalarınızı ve bilgilerinizi korumanıza yardımcı olan profesyonel güvenlik programı Lavasoft Anti-Virus Helix bilgisayarınızda komple bir koruma sağlıyor.
  • McAfee Personal Security

    McAfee Personal Security ile bilgisayarınız zararlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz.
  • 1 st Email Anti-Virüs

    Bilgisayarınızı e-mail yoluyla gelebilecek virüs saldırılarına karşı korur. Pop-3 Maillerde kullanıl...