F1 Mobile Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
875 TOPLAM İNDİRME
1000 MB DOSYA BOYUTU

F1 Mobile Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Formula 1 yarış oyunu.

F1 Mobile Racing, Android telefonlarda oynanabilir en iyi Formula 1 yarış oyunu. FIA Formula 1 World Championship’in resmi mobil oyununda dünyanın dört bir yanından Formula 1 tutkunlarıyla yarışıyorsunuz. 10 resmi F1 takımından birini seçin ve rakiplerinize meydan okumak için yarışın!

Codemasters’ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı Formula 1 yarış oyunu F1 Mobile Racing, Almanya’da Hockenheim’ın dönüşü dahil 2018 sezonunun tüm resmi turlarını içeriyor. Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Max Verstappen, Fernando Alonso ve daha saymakla bitiremeyeceğim dünyaca ünlü F1 yarışçılarının tümü oyunda mevcut.

F1 Mobile Racing İndir

Resmi 10 Formula 1 takımından birini seçip online yarışlara başlıyorsunuz. Rakipleriniz gerçek  oyuncular ve teke tek yarışlar yapabiliyorsunuz. Lig mücadelesine sokan çok oyunculu heyecan verici yarışlar dışında özel oyun ödülleri kazandıran sınırlı süreli etkinlikler sizi bekliyor. Bu arada yarışları kazanmak için aracınızı geliştirmeniz şart. Aracınızın performansını artıran parçaları toplamayı unutmayın.

Mobil cihazda konsol kalitesinde oyun deneyimi sunan F1 Mobile Racing indirip, gerçek F1 takımlarından oluşan bu simülasyonu deneyimleyebilirsiniz.

Erkan Calp

F1 Mobile Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Resmi Formula 1 yarış oyunu

F1 Mobile Racing, Formula 1’in resmi mobil oyunu; aynı zamadan iOS platformunda en iyi F1 yarış oyunu.

Tüm takımlar, arabalar, sürücüler ve turları içeren 2018 FIA Formula 1 World Championship’in oyunu F1 Mobile Racing, iPhone ve iPad’de konsol kalitesinde oyun deneyimi yaşatıyor. Hem de indirmesi ve oynaması ücretsiz!

Codemasters tarafından geliştirilen F1 Mobile Racing, resmi Formula 1 yarış oyunu olmasıyla App Store’da öne çıkıyor. Yenilikçi kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de aynı keyifte yarışma sunan F1 oyununda gerçek rakiplere karşı yarışıyorsunuz. 2018 sezonunun tüm resmi turlarını içeriyor ve aralarında Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Max Verstappen, Sebastian Vettel’in de bulunduğu dünyanın en iyi sürücüleriyle yarışma imkanı veriyor. Dünyanın her tarafından oyuncularla gerçek zamanlı 1’e 1 yarışlarda kapışıyorsunuz. Online multiplayer yarışlar haricinde ödüllü sınırlı süreli etkinlikler düzenleniyor. F1 arabanızı geliştirme, iyileştirme şansına elbette sahipsiniz.

F1 Mobile Racing Özellikleri:

  • Formula 1’in resmi mobil oyunu
  • Gerçek zamanlı çok oyunculu yarışlar
  • F1 arabasını geliştirme ve yükseltme
  • Etkileyici grafikler
  • Heyecan verici yarışlar
  • Süre sınırlı etkinlikler

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • F1 2016

    F1 2016, Android platformunda en iyi grafik ve en gerçekçi oynanışa sahip lisanslı Formula 1 oyunu.
  • Formula 1 Race Championship

    Eğlenceli sürüş, harika grafikler ve en iyi formula kontrolüyle yarışın.
  • Motorsport Rivals: Team Game

    Motorsport Rivals: Team Game, sürüş becerilerinizi es geçerek, strateji mantığınızı göstermeyi hedefliyor.
  • Formula 1 App

    Formula 1 yarışlarını Android telefonunuzdan takip edin.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Pole Position Formula Racing

    Pole Position Formula Racing ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Forza Street Mobile

    Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!