Facebook Activity Remover

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
597 TOPLAM İNDİRME

Facebook Activity Remover ile istenmeyen iletileri kolayca kladırabilirsiniz

Facebook Activity Remover kullanıcılara Mozilla Firefox tarayıcıları üzerinde kolayca istenmeyen Facebook iletisi kaldırma imkanı veren ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir Firefox eklentisidir.

Eğer Facebook üzerinde aktif bir kullanıcıysanız gün içerisinde çok sayıda ileti paylaşabiliyor, başka iletileri veya fotoğrafları beğenebiliyorsunuz. Fakat Facebook üzerinde bazen kullanıcı bilgilerini çalmayı veya izinsiz paylaşımlar yapmayı amaçlayan farklı sahte iletiler bulunabiliyor. Bu iletiler ilgi çekici başlıklarıyla kendilerini herhangi bir video veya fotoğraf gibi saklayabiliyor ve üzerine tıklandığında kullanıcıları farklı sitelere yönlendirerek paylaşımlar yaptırıyor. İşin kötüsü bu paylaşımlar kendilerini kullanıcılardan da gizleyebiliyor ve haberiniz olmadan birçok uygunsuz içeriği paylaşmış oluyorsunuz.

Facebook Activity Remover bize bu tür iletileri kaldırmak için pratik bir yol sunuyor. Bu işi elimizle yapmak istediğimizde Facebook üzerinde hareketler dökümümüze ulaşmamız ve iletileri birer birer silmemiz gerekiyor. Facebook Activity Remover ile toplu olarak iletileri silebilmekteyiz. Uygulama Firefox tarayınızın sol alt köşesine bir R işareti ekliyor ve bu işarete tıkladığınızda Facebook iletileri kaldırılmaya başlanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firefox Password Remover

    Firefox Password Remover, Firefox kullanıcıları tarafından tarayıcıları üzerinde kaydedilmiş olan site giriş bilgilerini gösteren ve bunları silmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Facebook Password Remover

    Facebook Password Remover, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir Facebook şifresi bulma programlarından bir tanesi olarak karşımıza çıktı ve tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor.
  • Facebook AdBlock

    Facebook AdBlock, Facebook reklamlarından bunalan kullanıcıları rahatlatacak bir reklam engelleme uzantısıdır.
  • Facebook For Chrome

    Facebook for Chrome Facebook özelliklerini Chrome içerisine entegre eden bir Chrome uzantısıdır.
  • Facebook Unseen

    Facebook Unseen, Facebook'ta "Görüldü" yazısını kapatmak için kullanabileceğiniz bir Google Chrome eklentisi.
  • Share to Facebook

    Share to Facebook, herhangi bir linki hızlıca Facebook'ta paylaşmanız için yapılmış bir eklenti.
  • Facebook Album & Photo Manager

    Facebook Album & Photo Manager, Facebook üzerindeki fotoğrafları keşfetmenize, yönetmenize ve indirip yedeklemenize olanak sağlayan etkili bir Google Chrome eklentisidir.
  • Save to Facebook

    Save to Facebook, Facebook'ta paylaşılan her şeyi sonradan görüntülemek üzere kaydetme seçeneği sunan bir eklenti.