Facebook Albums Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
4,970 TOPLAM İNDİRME
4.28 MB DOSYA BOYUTU

Facebook hesabınızdaki fotoğraf albümlerinizi bilgisayarınıza indirmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Facebook Albums Downloader programı, Facebook üzerinde bulunan albümlerinizi kolayca bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay uygulamalardan bir tanesi. Böylece teker teker tüm albüm fotoğraflarınızı indirmenize gerek kalmıyor ve hiç zorlanmadan yedekleme yapabiliyorsunuz.

Çalışmak için doğal olarak bir internet bağlantısı gerektiren programı kullanmaya başlamadan önce http://fad.eu5.org adresinden Facebook adresinizle giriş yapmanız ve size verilecek olan kodu programa girmeniz gerekiyor. Bu işlem programın albümlerinize erişim sağlaması için gerekli ve program açık kaynak kodlu olduğu için bu konuda bir güvenlik sorunu olacağını sanmıyorum.

Programla albümlerinize giriş yaptıktan sonra direkt olarak ekran görüntüleri olan albümlerden bir tanesine tıklayabilir ve hemen indirmeye başlayabilirsiniz. Albümlerin içerisinde yer alan resimleri teker teker görmek mümkün ancak maalesef aynı şekilde indimek mümkün değil. Dolayısıyla içeriklerini incelediğiniz albümlerinizi yine toplu olarak indirmeniz gerekiyor.

Kaydedilecek klasörü seçtikten sonra "Download" butonuna basabilir ve böylece hemen albümlerinizin indirilmesi işlemine başlayabilirsiniz. Elbette fotoğrafların indirilme hızı internet bağlantınızın hızı ile orantılı olacaktır. Bu alanda kullanılabilecek en düzgün ve güvenilir programlardan birisi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AVGO Free Facebook Video Downloader

    AVGO Free Facebook Video Downloader ile favori Facebook videolarınızı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • FB Album Downloader

    FB Album Downloader ile Facebook hesabınıza giriş yaparak tüm fotoğraflarınızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Free Video Downloader

    Free Video Downloader adlı ücretsiz program ile Youtube, Dailymotion ve Facebook üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Freemake Video Downloader

    YouTube, Google, Facebook, Vimeo gibi pek çok siteden video indirmenizi sağlayan Freemake Video Downloader HD desteği ve format dönüştürme seçenekleriyle tercih sebebi.
  • YouTube Downloader Free

    Youtube, Facebook, Dailymotion'dan video indirmek, formatlarını dönüştürmek ve videolardan otomatik resim yakalamak için YouTube Downloader Free yeter.
  • SpeedBit Video Downloader

    Video sitelerinde beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza kaydetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç olan SpeedBit Video Downloader ile Youtube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Google Video gibi FLV formatında yayın yapan tüm sitelerdeki
  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir