Facebook Analytics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Markaların müşteri ile etkileşimini kuvvetlendirecek yardımcı uygulama

Facebook'un iş dünyasına sunduğu analiz hizmetinin mobil uygulaması olan Facebook Analytics, detaylı raporlamaları ve kullanışlı arayüzü ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama ile ekibizin büyüme ve dönüşüm çabalarını anlık olarak görüntüleyebiliyorsunuz.

Web sitesi üzerinde gerçekleştirdiğiniz işlemleri mobil cihazlarınızdan yönetmek için kullanabileceğiniz Facebook Analytics, tüm işlemleri parmak uçlarınıza taşıyor. Önemli ölçümleri ve raporlamalarıyla karşımıza çıkan uygulamada kullanıcılara dair pek çok veriyi görüntüleyebiliyorsunuz. Mobil uygulama ile işlerinizi halletmeniz için geliştirilen uygulama eğer bu hizmeti kullanıyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulamadır. Basit arayüzleri ve kullanışlı menüleriyle Facebook Analytics uygulamasını yanınızdan ayırmayacaksınız. Facebook Analytics uygulaması işletmenize ait uygulamaların, internet sitelerinin, botların ve etkinlik gruplarının izlenmesine bir nevi yardım ediyor. Böylece iş dünyasına ait uygulamalar olan Sayfa Yöneticisi ve Reklam Yöneticisi gibi uygulamaların eksikleri de  Facebook Analytics sayesinde kapanmış oluyor. Müşteri ile etkileşimi kolaylaştırmak isteyen herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir uygulama diyebilrim.

 Facebook Analytics uygulamasını tamamen ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

 

Murat İşçi

Facebook Analytics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

İş dünyasına hizmet sunan Facebook Analytics uygulaması

Facebook'un iş dünyasına kazandırdığı yeni bir uygulama olan Facebook Analytics, detaylı raporlama hizmeti ve kullanıcı izleme grafikleriyle kurumlara hizmet ediyor. Kullanım kolaylığını ön planda tutan uygulama ile web sitesi üzerindeki tüm işlemlerinizi anlık olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.

İşletmelere ait uygulamaların, internet sitelerinin, botların ve etkinliklerin izlenmesine kolaylık sağlayan Facebook Analytics, iş dünyasına ait olan Sayfa Yöneticisi ve Reklam Yöneticisi uygulamalarının eksiklerini kapatıyor. Mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama ile tüm işlemlerinizi parmak uçlarınıza kolaylıkla taşıyorsunuz. Önemli ölçüm sonuçlarını ve raporlarını da kullanıcılarına sunan uygulama, basit arayüzü ve kullanışlı menüleriyle de hoşunuza gidiyor. Facebook'un yan uygulaması olarak kullanabileceğiniz Facebook Analytics'e mail adresinizle giriş yapıyorsunuz. Mobil uygulama ile işlerinizi halletmeniz için geliştirilen uygulama eğer bu hizmeti kullanıyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulamadır. Müşteri ile etkileşimi kolaylaştırmak isteyen herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir uygulama diyebilrim.

 Facebook Analytics uygulamasını tamamen ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Analytics

    Google Analytics uygulaması sayesinde Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden Google Analytics hesaplarınızı takip edebilirsiniz.
  • Analytix

    Android akıllı telefonunuzu kullanarak Google Analytics verilerini bu uygulamayla inceleyebilirsiniz.
  • GoAnalytics

    Google Analytics hesabınızı Android akıllı telefonunuzu kullanarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Facebook Workplace

    Facebook Workplace (Facebook at Work), işletmelere özel sosyal ağ uygulaması.
  • Facebook Sayfa Yöneticisi

    Facebook sayfalarınızı Android cihazlarınızdan kolayca yönetebilmek için bu resmi uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • gAnalytics - Google Analytics

    Google Analytics verilerinizi basit arayüzde kısıtlı da olsa göstererek, mobil cihazınızda istediğiniz zaman bu verilere ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.