Facebook CatchUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Facebook CatchUp (Android): Sesli arama uygulamasında kişilerin müsait olup olmadığını görebiliyorsunuz.

Facebook CatchUp, Android telefonlar için sesli arama uygulaması. Arama yapmadan önce karşı tarafın müsait olup olmadığını görmenize imkan tanıyan CatchUp uygulaması, Facebook’un Ar-Ge grubu NPE Team tarafından geliştirilmiş ancak Facebook hesabı olmadan da kullanabiliyorsunuz.

Facebook’a göre kullanıcıların artık telefon görüşmesi yapmamasının başlıca nedenlerinden biri karşı tarafın uygun olup olmadığını bilmemeleri. CatchUp, bu soruna çözüm getiren bir mobil uygulama. Kişi listenizi rehberinizden oluşturan uygulama, kişileri konuşmaya hazır ve çevrimdışı olarak ayırıyor. Böylelikle aramanıza yanıt verecek ya da veremeyecek kişileri görebiliyorsunuz. Birebir arama yapmanın yanı sıra arkadaşlarınız ve ailenizle grup şeklinde (8 kişiye kadar) konuşabiliyorsunuz. Sizleri kimin arayabileceğini, gruplara kimlerin katılabileceğini ayarlayabiliyorsunuz.

Facebook CatchUp - Android Sesli Arama Uygulaması

  • İnsanların konuşmaya hazır olduğunuzu bilmeleri için durumunuzu ayarlayın, arkadaşlarınız online olduğunda görün.
  • Gizlilik ayarları 1’e 1 ve aramalarınıza kimlerin katılabileceğini kontrol etmenizi sağlar.
  • Arkadaş, aile, ve ortak kişi grupları oluşturun ve gruplara katılın.
  • Bluetooth’a bağlandığınızda durumunuz otomatik olarak güncellenir.

 

Erkan Calp

Facebook CatchUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
24.3 MB DOSYA BOYUTU

Facebook CatchUp (iOS): 1'e 1 ve 8 kişiye kadar grup görüşmelerine izin veren sesli arama uygulaması

Facebook CatchUp, 1’e 1 ve 8 kişiye kadar grup görüşmeleri yapabildiğiniz bir sesli arama uygulaması. Facebook’un Ar-Ge grubu NPE Team’in geliştirdiği uygulamalardan biri olan CatchUp, standart aramadan farklı olarak karşıdaki kişinin konuşmaya hazır olup olmadığını görmenize olanak tanıyor. Ücretsiz olan uygulama, Facebook hesabı gerektirmiyor.

Telefon görüşmesi yapacağınız kişinin uygun olup olmadığını görmenizi sağlayan bir iletişim uygulaması Facebook CatchUp. Kişi listeniz rehberinizden oluşturuluyor. Konuşmak için müsait olan kişiler, çevrimdışı yani ulaşamayacağınız kişiler ayrı listeleniyor. Aynı şekilde siz de durumunuzu uygun/müsait veya uygun değil/offline olarak ayarlayabiliyorsunuz. Birebir klasik arama yapmak dışında 8 kişiye kadar grup araması yapabiliyorsunuz. Arkadaş, aile, ortak kişiler gibi gruplar kurup, gruplara katılabiliyorsunuz. Aramalara ve birebir görüşmelere kimlerin katılabileceğini kontrol edebiliyorsunuz. Bluetooth bağlantınız etkinse, durumunuz otomatik olarak uygun işaretleniyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Roger

    Roger mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sesli arama uygulamasıdır
  • Wirofon

    Türk Telekom Wirofon, Android için ücretsiz sesli arama yapma, görüntülü konuşma uygulaması.
  • Libon

    Libon, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir anlık mesajlaşma ve sesli arama uygulamasıdır.
  • GroupVox

    GroupVox uygulamasını kullanarak Facebook'taki arkadaşlarınıza ve gruplarınıza kolayca sesli mesajlar gönderebilirsiniz.
  • Amazon Chime

    Amazon Chime mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma, sesli arama ve görüntülü sohbet uygulamasıdır
  • Skype

    Dünyanın en çok kullanılan sesli ve görüntülü iletişim servislerinden biri olan Skype'ın Android için geliştirilmiş sürümüdür.
  • WhatsApp APK

    WhatsApp, Android için ücretsiz mesajlaşma ve görüntülü, sesli arama uygulamasıdır. WhatsApp APK veya Google Play'den yüklenebilir.