Facebook Toolbar

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
38,706 TOPLAM İNDİRME
0.16 MB DOSYA BOYUTU

Firefox internet tarayıcısı için geliştirilen bu eklenti sayesinde Facebook hesabınızı internet tarayıcınız üzerinden kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Facebook hesabınızı Firefox internet tarayıcısı üzerinden siteye gitmeden kontrol etmenize oalank tanıyan bu eklenti ile kişi aramalarınızı, yeni mesajlarınızı, raporlarınızı siteye gitmeden görebileceksiniz. Facebook hesabınızı internet tarayıcınıza getiren Facebook Toolbar ile mesajlarınızı, arkadaşlarınızın güncellemelerini, arkadaş taleplerini, durum güncellemelerinisiteyi açmadan görebilirsiniz.

Facebook hesabınıza siteye girmeden ulaşmak ve arkadaşlarınızla site açık olmadan da iletişim içerisinde olmak için kullanabileceğiniz bir Firefox eklentisi olan Facebook Toolbar ile artık internetteki sosyal hayatınızı daha kolay takip edebileceksiniz.

Önemli! Programı indirdikten sonra inen .xpi uzantlı dosyayı Firefox ile çalıştırdığınızda eklenti Firefox internet tarayıcınıza kurulacaktır.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kur'an Nesli Toolbar

    Kur'an Nesli Toolbar interneti daha aktif kullanmanız için geliştirilmiş bir explorer eklentisidir.
  • Alexa Toolbar

    Alexa Toolbar, sitelerin değerlerini ve Dünya sıralamasını takip edebileceğiniz bir araç çubuğudur.
  • Pictures Toolbar

    Web sayfalarında indirmek istediğiniz resimleri bu toolbar ile kolaylıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Google Publisher Toolbar

    Google Publisher Toolbar, Chrome eklentisi ile Adsense ve AdExchange Satıcı hesabınızı web sitenizden çıkmadan anlık olarak görüntüleyebilirsiniz.
  • AdSense Publisher Toolbar

    AdSense Publisher Toolbar, Google Chrome eklentisiyle web sitenizden çıkmadan Adsense hesabınızı takip edebilirsiniz.
  • Radyo Star Toolbar

    Radyo Star Toolbar, eş zamanlı radyo keyfi yaşayabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir radyo eklentisidir.
  • Internet Explorer Developer Toolbar

    Microsoft tarafından geliştirilen Developer Toolbar eklentisini kullanarak Internet Explorer üzerinde gezdiğiniz sitelerin teknik özelliklerini inceleyebilir ve web sayfalarında karşılaştığınız sorunları çözerken zaman kazanabilirsiniz.
  • Internet Explorer Google Toolbar

    Google Toolbar ile Internet Explorer internet tarayıcısı üzerinde Google'a ait özel servisleri daha hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir, araç çubuğu üzerinden Google aramaları gerçekleştirebilir, otomatik form doldurma, PageRank göster