Facebook Workplace

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME

Facebook Workplace (Facebook at Work), işletmelere özel sosyal ağ uygulaması.

Facebook Workplace (Eski adıyla Facebook at Work), işletmeler için özel olarak hazırlamış sosyal ağ uygulaması. Farklı şekillerde çalışan işletmeleri tek bir yere toplayan Workplace, grup oluşturma, canlı yayın, hızlı iletişim gibi Facebook’un tüm özelliklerini kullanıma sunuyor.

İşletmeler için Facebook uygulamasında sadece kendi çalıştığınız şirketteki arkadaşlarınızla değil platformu kullanan dünya genelinde şirket çalışanlarıyla iletişimde olabiliyorsunuz. İş e-posta adresinizle kayıt olarak kullanmaya başlayabileceğiniz Facebook Workplace uygulaması arayüz olarak bildiğiniz Facebook uygulamasından çok farklı değil. Haber kaynağı, gruplarınız, konuştuklarınız (Work Chat yüklü olması gerekiyor) bildirimleriniz her şey alıştığınız düzende. Farklı olarak reklamlarla karşılaşmıyorsunuz. Reklamlardan arındırılmış bir arayüz karşınıza çıkıyor.

Şu anda belli sayıda şirketin kullanımına açılan Facebook Workplace, platformu aktif olarak kullanacaklar için ücretli. Üç aylık ücretsiz deneme süresinin ardından aylık aktif kullanıcı sayısına göre değişmekle birlikte en ucuz plan aylık 1 dolar.

Erkan Calp

Facebook Workplace

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
239 MB DOSYA BOYUTU

Facebook Workplace (Facebook at Work), çalışanların kullanabildiği sosyal ağ uygulaması.

Facebook Workplace (Facebook at Work), Facebook’un çalışan kişilere özel olarak hazırladığı, iPhone ve iPad'de kullanılabilen sosyal ağ uygulaması. Farklı şekilde çalışanları bir araya toplamak amacıyla geliştirilen uygulamada gönderi paylaşma, grup oluşturma ve yönetme, canlı yayın açma, sohbet gibi Facebook’un bilindik tüm özellikleri reklamlardan arındırılmış sade arayüz üzerinden sunuluyor.

Sadece aynı yerde çalıştığınız iş arkadaşlarınızla değil, dünya genelinde çalıştığınız tüm şirketlerin çalışanlarıyla iletişimde olduğunuz Facebook Workplace, bildiğiniz Facebook uygulamasından çok farklı değil. Hatta arayüz dışında hiç farklılığı yok diyebilirim. Katıldığınız gruplardan paylaşımları takip ettiğiniz haber kaynağınız, son yaptığınız konuşmalar (Work Chat yüklü olması gerekiyor), bildirimleriniz… Her şey yerli yerinde.

Hali hazırda Facebook at Work’ü deneyen şirketlerin kullanabildiği Facebook Workplace, üç ay ücretsiz deneme süresi sunuyor. Sonrasında aylık aktif kullanıcı sayınıza göre 1 dolar, 2 dolar ve 3 dolar olarak ücretlendiriliyorsunuz.

Erkan Calp

Facebook Workplace

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Facebook Workplace ile iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.

Facebook Workplace, sadece işletmelerin kullanımına açık sosyal ağ uygulaması.

İş arkadaşlarınızla gerçekleştirdiğiniz konuşmalar, paylaştığınız fotoğraf ve videolar orta bölümde konumlandırılırken, sol bölmeden kişilerinizle hızlıca iletişime geçebiliyorsunuz. Son derece sade, modern bir arayüz karşınıza çıkıyor.

Anlık bildirimler yoluyla iş arkadaşlarınızla her daim iletişimde kalmanızı sağlayan Facebook Workplace'de ekran paylaşım özelliği de kullanımınıza sunuluyor. Ancak ekranınınızın tamamını paylaşamıyorsunuz. Sadece masaüstünde çalışan belli bir uygulamayı seçebiliyorsunuz. Masaüstünü komple paylaşmak istemeyenler veya hassas iş verilerinin, iletişimlerinin ortaya çıkmasını istemeyenler için güzel bir özellik gibi geliyor.

Facebook’un çalışan kesim için özel hazırladığı sohbet uygulaması Workplace, tüm web tarayıcılarla uyumlu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Workplace Chat

    Work Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Facebook Sayfa Yöneticisi

    Facebook sayfalarınızı Android cihazlarınızdan kolayca yönetebilmek için bu resmi uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Facebook Analytics

    Markaların müşteri ile etkileşimini kuvvetlendirecek yardımcı uygulama
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.