Family GPS Tracker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,923 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Güvenlik konusunda hassas bireylerin mutlaka denemesi gereken bu uygulama ile sevdiklerinizi an be an takip edebilirsiniz.

Family GPS Tracker ücretsiz olarak indirebileceğiniz kullanışlı bir aile takip uygulamasıdır. Uygulamayı kullanan tüm kullanıcıların birbirlerini haritada görmesine ve acil durumlarda hızlı bir şekilde haberleşmesine imkan sağlayan uygulama özellikle çocuk sahibi olanlar tarafından mutlaka kullanılmalı.

Son derece şık görünen, temiz bir arayüze sahip olan Family GPS Tracker detaylı raporlama özellikleri ile dikkat çekmekte. Uygulamanın kullanıcıları acil durumlarda birbirlerine çağrıda bulunabilir ve tehlike yaratabilecek durumlara karşı kendilerini güvene alabilirler.

Özellikle ufak yaşlardaki çocuğunuzun gün içerisinde neler yaptığını merak ediyorsanız veya sağlık durumu çok iyi olmayan yaşı ilerlemiş aile bireylerini güvenli bir şekilde takip etmek istiyorsanız, Family GPS Tracker işinizi fazlasıyla görecektir.

Uygulama her ne kadar faydalı ve kullanışlı özellikler getiriyor olsa da eksileri de yok değil. Özellikle uygulamanın aylık olarak talep ettiği ücret çok fazla ve negatif etki yaratıyor. Yine de özellikle kalabalık aileler veya çocuğunun güvende olduğundan emin olmak isteyen aileler için mutlaka denenmesi uygulamalar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Family GPS Tracker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,046 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

Aile bireylerinin birbirlerini kolayca takip edebilecekleri bu uygulama ile yaşı ufak veya sağlık problemleri olan bireyleri harita üzerinde takip edebilirsiniz.

Family GPS Tracker, aile üyelerinin birbirlerini takip etmek için kullanabilecekleri ücretsiz bir uygulamadır. Bu uygulamayı özellikle çocuk sahibi çiftlerin çok faydalı bulacağına inanıyorum.

Uygulama temel olarak kullanıcıların birbirlerini harita üzerinden takip etmelerine imkan tanıyor. Özellikle çocuğunuzun nerede olduğunu merak ediyorsanız bu uygulama size yardımcı olabilir. Bunun haricinde sağlık problemleri olan yaşı ilerlemiş kişileri takip etmek için de Family GPS Tracker'ı kullanabilirsiniz. Çapraz patform desteği sunması sayesinde uygulama Android ve iOS cihazları arasındaki bilgi akışını sorunsuzca yerine getiriyor.

Son derece kolay kullanım özelliklerine sahip olan Family GPS Tracker'da yer alan fonksyionları zorlanmadan bulabiliyoruz. Bir diğer ilgi çekici özellik ise acil yardım fonksyionu sunması. Bu fonksiyonu kullanarak acil yardım çağırısında bulunan yakınlarınızı harita üzerinde anında görüntüleyebilirsiniz. Güvenliğin son derece önemli bir konu haline geldiği şu günlerde, Family GPS Tracker'ı kullanmanızı öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Family Tracker

    Family Tracker uygulaması, Android ve iOS cihazlarını takip etmenizi ve bunlar arasında metin mesajlaşmasını sağlayan GPS takip uygulamasıdır.
  • GPS Phone Tracker Lite

    GPS Phone Tracker Lite, Android cihazlarınız ile arkadaşlarınız ve aile bireylerinizin nerede olduğunu tespit ederek onları kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Phone Tracker and GPS Location

    Phone Tracker and GPS Location, bağlı cihazlarınızın konumlarını görebileceğiniz bir GPS uygulamasıdır.
  • GPS Phone Tracker Pro

    GPS Phone Tracker Pro'yu kullanarak aile bireylerini ve hatta kayıp cihazlarımızı dahi kolayca takip edebiliyoruz.
  • GeoZilla Family Locator

    GeoZilla Family Locator, aile bireylerinin aralarında kullanabilecekleri GPS takip uygulaması.
  • Navmii GPS World

    Navmii GPS World, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz en detaylı, gelişmiş özelliklere sahip ve ücretsiz olan navigasyon uygulaması.
  • Waze Social GPS Traffic & Gas

    Sosyal GPS sürüş ve navigasyon uygulaması olarak sizi diğer sürücülere bağlayan Waze; keyifli, topluluk merkezli bir trafik ve navigasyon uygulamasıdır ve 30 milyon kullanıcıya sahiptir.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.