Family Guy: The Quest for Stuff

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Family Guy The Quest for Stuff, büyük ilgi gören animasyon dizi Family Guy'ın yaratıcıları tarafından hazırlanmış resmi oyunu.

Dünya genelinde büyük ilgi gören animasyon televizyon dizisi Family Guy, Family Guy: The Quest for Stuff adıyla mobil cihazlarımıza da giriş yaptı. Peter ve Lois, çocukları Meg, Chris ve Stewie ile oynama şansı bulduğumuz oyun Family Guy yaratıcıları tarafından hazırlanmış ve şehir kurma üzerine kurulu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

ABD’de Pazar günleri sadece FOX kanalında yayınlanan animasyon dizisi Family Guy’ın mobil oyunu da Quahog şehrinde geçiyor. Peter Griffi’nin Dev Tavuk Ernie ile olan kavgası sonucu yerle bir olan bu şehri yeniden kurmak için kolları sıvıyoruz. Bir yandan şehri sıfırdan kurmak için uğraş verirken, diğer yandan şehrimizi korsanlar, kötü tavuklar ve diğer saldırılardan korumaya çalışıyoruz. Şehri dilediğimiz şekilde dekore edebiliyoruz ancak şehrin kurulumu gerçek zamanlı gerçekleştiğinden tüm şehri kurmak biraz zamanımızı alıyor. Tabii ki gerçek para ile binaları daha hızlı inşa etmek, oyunu hızlandırmak mümkün ancak bu şekilde oynadığınızda oyundan daha az zevk alacağınızın garantisini verebilirim.

İlerledikçe yeni animasyonlarla tanışacağınız oyunda karakter seslendirmeleri tercih edilmemiş. Bunun yerine diyaloglar konuşma balonları aracılığıyla ekranınıza yansıyor ve espriler kaynayıp gidiyor. Oyunun yavaş geçmesini ve de seslendirmeleri saymazsak oldukça başarılı. Family Guy animasyon dizisini takip eden herkese rahatlıkla önerebilirim. Öte yandan oyun hem ücretsiz hem de fazla yer kaplamıyor.

Erkan Calp

Family Guy: The Quest for Stuff

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Family Guy oyunudur.

Family Guy, dünyaca ünlü ve popüler, küçük büyük demeden herkes tarafından sevilen bir animasyon çizgi dizi. Tıpkı Simpson'lar gibi, Griffin'ler de yıllardır hayatımıza renk katmaya devam ediyorlar. Hal böyle olunca oyun firmaları da bu animasyonların mobil oyunlarını piyasaya sürmeye başladılar. Family Guy oyunu da Simpsons gibi bir şehir inşası ve simülasyon oyunu diyebiliriz.

Bu oyunda hikayeye göre Peter, her zaman kavga ettiği dev tavukla çok büyük ve epik bir kavgaya tutuşur ve en sonunda bütün şehri yokederler. Sizin amacınız da şehri en baştan inşa etmek. Karakterler için kıyafetler alabilir, şehri tavukların ve korsanların istilasından kurtarabilir, şehri istediğiniz gibi dekore edebilir, karakterleri komik görevlere gönderebilir ve yeni animasyonlar açabilirsiniz.

Her simülasyon oyunu gibi bu da biraz bekleme süreleri uzun ve sabır gerektiren bir oyun. Bir göreve başladığınızda tamamlanması 1 saatten fazla sürebiliyor ve bu süre içinde tekrar oynamak için beklemek zorunda kalıyorsunuz. Eğer beklemek istemezseniz de Altın Midyelerden satın alarak oyunu hızlandırabiliyorsunuz.

Oyunun bir eksik yanı da karakterlerin, animasyonda seslendirenler tarafından seslendirilmemiş olması. Bu yüzden konuşmaları sadece bir konuşma balonu şeklinde görüyorsunuz ve bu şekilde espriler size çok da komik gelmeyebiliyor. Fakat onun dışında, çizgi diziyi seviyor ve alternatif bir simülasyon oyunu arıyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Family Guy: The Quest for Stuff

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
86.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlar için popüler animasyon Family Guy oyunu.

Family Guy, bütün dünyada bilinen popüler animasyon çizgi dizinin iOS cihazlar için geliştirilmiş oyunu. Simülasyon ve şehir inşasına dayanan bu oyunda amacınız Peter ve Dev Tavuk'un dövüşürken yokettikleri şehri yeniden inşa etmek. Diziyi izleyen herkes Peter ve Dev Tavuk arasındaki düşmanlığı biliyordur zaten. En sonunda epik bir kavga patlak verir ve bütün şehri havaya uçururlar. Bu noktada da oyunumuz başlar.

Eğer Simpsonlar oyununu oynadıysanız, bu oyun ona çok benziyor. Griffin ailesiyle tanışıyor ve şehirdeki diğer karakterleri çeşitli görevlere gönderebiliyorsunuz. Ayrıca karakterleri çeşitli komik kıyafetlerle özelleştirebiliyor, şehri tavukların ve korsanların istilasından kurtarabiliyor ve dekore edebiliyorsunuz. Ayrıca ilerledikçe yeni animasyonların kilidini de açabiliyorsunuz.

Oyunun benim gördüğüm kadarıyla iki eksik yönü var. Birisi, bütün diğer simülasyon oyunlarında olduğu gibi bekleme sürelerinin fazlalığı. Bir görevin tamamlanması için en az 1 saat beklemek zorundasınız. Beklemek istemiyorsanız da para verip altın midyelerden satın almanız gerekiyor. Diğer eksik yanı iste animasyonu seslendirenlerin oyunu seslendirmemiş olması. Böyle olunca yapılan espriler size o kadar da komik gelmiyor. Konuşmaları sadece balon olarak görüyorsunuz.

Fakat genel olarak başarılı grafikleri ve sevilen karakterleri ile güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Eğer siz de animasyonu seviyorsanız, indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Family Guy: The Quest for Stuff

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Family Guy: The Quest for Stuff, Family Guy animasyon dizisi severleri için hazırlanmış resmi oyun.

Amerika’da her Pazar FOX kanalında yayınlanan animasyon dizisi Family Guy, hem ülkemizde hem de yurt dışında oldukça fazla kişi tarafından izleniyor. Peter ve ailesinin Quahog şehrinde geçen yaşamını konu alan dizinin bir de mobil oyunu bulunuyor. Dizinin yapımcıları tarafından hazırlanan oyun Family Guy: The Quest for Stuff olarak karşımıza çıkıyor.

Windows Phone 8.1 cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Family Guy: The Quest for Stuff, şehir kurmayı temel alan bir yapım. Dizide yer alan tüm karakterleri yönetme izni veren oyunun hikaye üzerine kurulmuş. Çok kısaca bahsetmem gerekirse; Peter ve Dev Tavuk Ernie büyük bir kavgaya tutuşurlar ve Quahog şehri yerle bir olur. Biz de şehri sil baştan inşa etmek için kolları sıvarız.

Sabır gerektiren, yavaş ilerleyen bir oyun olan Family Guy’da bir yandan şehrimizi kurarken, dekore ederken diğer yandan şehrimize saldıran korsanları ve kötü tavukları etkisiz hale getirmeye çalışıyor yani Quahog şehrinin güvenliğini sağlıyoruz. Oyunda ilerledikçe yeni animasyonların, komik giysilerin kilidi açılıyor ve oyun daha eğlenceli bir hal alıyor.

Sevilen Family Guy karakterlerini mobil cihazımıza taşıyan Family Guy: The Quest for Stuff, 512 MB bellekli cihazlar için destek sunmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Mighty Quest For Epic Loot

    The Mighty Quest For Epic Loot yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyundur
  • The Riftbreaker

    Bir an önce The Riftbreaker indirin ve bu eşsiz üs inşa etme oyununu deneyimleyin.
  • The First Berserker: Khazan

    The First Berserker: Khazan ile karanlık bir dünyaya adım atın.
  • Star Wars: The Force Unleashed

    Hemen Star Wars: The Force Unleashed indirin ve Darth Vader'ın gizli bir öğrencisi olan Starkiller'ı kontrol ederek karanlık güçleri yaymaya çalışın.
  • The Lords of the Fallen

    The Lords of the Fallen, geçtiğimiz iki yılın ardından oyuncularla buluştu.
  • Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

    Vampirlerle dolu bir Battle Royale oyununa ne dersiniz? Vampire: The Masquerade - Bloodhunt karşınızda.
  • SAVAGE The Battle for Newerth

    Geliştirilmiş bir aksiyon oyunu. Karşına ne cıkacagı belli degil yeni silahlarla oyunun keyfini cıkartacaksınız
  • Enter the Gungeon

    Enter the Gungeon ile benzersiz bir mermi cehennemi sizi bekliyor. Hemen Enter the Gungeon indirin ve bu eğlenceli oyunu deneyimlemeye başlayın.