Farbar Service Scanner

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
605 TOPLAM İNDİRME
0.4 MB DOSYA BOYUTU

Farbar Service Scanner, direkt olarak Windows içerisinde yer alan bozulmuş yada kaybolan ağ dosyalarının tespit edilmesini ve böylece yaşadığınız internet sorunlarını çözen ücretsiz bir yazılım.

Farbar Service Scanner, bozulmuş yada kaybolan dosyalar nedeniyle internete bağlanamayan kullanıcıların Windows işletim sistemindeki sorunları tespit edebilmesi için geliştirilen yararlı, taşınabilir ve ücretsiz bir program.

Ufak boyutlu ve hafif olan bi program olan FSS ile indirdikten sonra hemen bir tarama yapara ağ bağlantılarınızdaki sorunları görebiliyorsunuz. Yapacağınız tarama işleminden sonra size okunması kolay bir rapor sunan program, bulduğu sorunları net bir şekilde gösteriyor. Buradaki sorunları görerek yaşadığınız bağlantı sorununun kaynağını da bulabiliyorsunuz.

İnternete bağlanmanızı engelleyen zararlı bir dosyayı bulup sildikten sonra hala internete bağlanamadığınızda sorunu bulmak için kullanabileceğiniz programı indirerek ister bilgisayarınızda isterseniz de USB belleğinizde saklayabilir ve ihtiyaç anında kullanabilirsiniz.

İnternet servisleri, Windows Güvenlik Duvarı, Sistem Kurtarma, Güvenlik Merkezi, Windows Güncelleme ve Windows Koruma gibi servislerin tümünü tarayabilen programı mutlaka bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NetHotfix Scanner

    Network Hotfix Scanner, ücretsiz olarak sunulan ağ düzeltme ve kontrol programıdır.
  • Network Scanner

    Network Scanner, ağ analizleri için kullanılabilecek olan güvenilir bir IP tarama programıdır.
  • WiFi Hotspot Scanner

    WiFi Hotspot Scanner programını kullanarak kolayca çevrenizde kablosuz ağların detaylarını elde edebilirsiniz.
  • MAC Address Scanner

    Yerel ağ üzerinde bulunan bilgisayarların MAC adreslerini görebilmek ve tarama yapmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Colasoft MAC Scanner

    Ağınızda bulunan bilgisayarların IP ve MAC adres bilgilerini tespit etmek ve raporlamak için bu ağ yönetimi uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Wi-Fi Scanner

    Çevrenizdeki kablosuz ağ bağlantılarını en kolay yoldan incelemek ve yönetmek için kullanabileceğiniz kaliteli bir araç.
  • NCS Network Scanner

    Yerel ağınıza bağlanan tüm cihazların IP adreslerini ve diğer detaylarını görmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Farbar Recovery Scan Tool

    Farbar Recovery Scan Tool, bilgisayarınızın Windows kayıt defterini diğer Windows bileşenlerini tarayarak zararlı ve istenmeyen dosyaları tespit edebilen başarılı ve basit bir program.