Farm Heroes Super Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,836 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga'nın yapımcısı King'in yeni bulmaca oyunu.

Farm Heroes Super Saga, yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan eşleştirme oyunu Candy Crush Saga’nın yapımcısı King'in imzasını taşıyan süper eğlenceli bir bulmaca oyunu. Rengarenk görselleriyle her yaştan oyucunun keyif alarak oynayacağı oyunda sebze ve meyveleri topluyor, ürünlerin en büyüklerini yetiştirerek Tarım Fuarındaki yarışmayı kazanmalarını sağlamaya çalışıyoruz.

Tabii ki her oyunda olduğu gibi bu oyunda da karşımıza işleri bozan birisi çıkıyor. Hile yapıp köy hayatının dengelerini alt üst ederek yarışmayı kazanacağını düşünen bir rakun ürünleri toplarken bize mani olmaya çalışıyor. Kenarda bekleyerek ürünlerimizi tüketen rakunu durdurmak için elimizi olabildiğince çabuk tutmamız gerekiyor.

Oyunda her bir ürünü ait olduğu sepete doldurmamız gerekiyor. Bunu yapmak için aynı olanlardan en az üçünü yan yana getirmemiz kafi oluyor; ilgili sepete yerleşiyorlar. Hangi üründen ne kadar toplamamız gerektiği sepetlerin altında yazıyor. Hamle sayısı da aynı noktada beliriyor.

Erkan Calp

Farm Heroes Super Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga oyunuyla tanıdığımız King'in yeni bulmaca oyunu.

Farm Heroes Super Saga, her yaştan oyuncusu bulunan popüler şeker eşleştirme oyunu Candy Crush Saga’nın geliştiricisi King’in yeni bulmaca oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunularak bizleri şaşırtan oyunda bu sefer birbirinden sevimli ürünleri sepetlere yerleştirmeye çalışıyoruz. Ancak büyük bir engelimiz var: Hileci Rakun Rancid.

Çoğumuzun Candy Crush Saga oyunuyla tanıdığı ünlü şirket King’in kısa sürede milyonlarca indirilmeye ulaşan popüler oyunlarından biri olan Farm Heroes Super Saga’da üzerlerinde yüz ifadeleri olan farklı sebze ve meyveleri topluyoruz. Amacımız ürünlerin en büyüklerini yetiştirip Tarım Fuarındaki yarışmayı kazanmak. Tabii ki yarışmayı kazanmamızı istemeyen birisi var. Çiftlik kahramanlarının hileci rakun olarak andığı Rancid, kendi halimizde ürünlerimizi yetiştirirken, sepetlerine yerleştirirken karşımıza çıkarak bizi engellemeye çalışıyor.

100’den fazla zorlu bir o kadar eğlenceli bölüm ve farklı oyun modları içeren bulmaca oyununda Facebook hesabımıza bağlanarak arkadaşlarımızı da oyuna dahil edebiliyor, puanlarımızı karşılaştırabiliyoruz. Bu noktada oyunun internet bağlantısı gerektirdiğini belirtmem gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • LEGO DC Super Heroes

    LEGO DC Super Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Super Villain War: Lost Heroes

    Super Villain War: Lost Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • Farm Paradise

    Farm Paradise, eşleştirme oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir seçenek.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Super Idle Cats-Farm Tycoon Game

    Kediler ile meyve bahçeleri inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Stickman Warriors Heroes 3

    Stickman Warriors Heroes 3, çöp adam süper kahramanlarla dövüştüğünüz bir Android oyunu.