Fast Food Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Fast Food Rampage, şehirdeki tüm insanları fast food yiyecekler ile patlatmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Fast food yiyecekler oldukça zararlıdır. Zararlı olmasına rağmen her gün milyonlarca insan binlerce ton fast food ürünü tüketmekte. Fast Food Rampage oyunu da bu konuyu oldukça ilginç bir şekilde incelemiş. Android platformundan ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Fast Food Rampage, tüm insanları fast food yiyecekler ile hasta yapmanızı amaçlıyor.

Fast Food Rampage oyununda eski bir fast food işletmesinin müdür olarak sokaklara iniyor ve halka savaş açıyorsunuz. Şirketinize gelmeyen insanları bulup onlara saldırmanız gerekli. İnsanlara elinizde bulunan silahla saldırıyorsunuz. Sadece sizin kullanabildiğiniz bu silah özel güçlere sahip. Bu silahla birlikte insanlara fast food yiyecekleri fırlatabiliyor ve onları şişirebiliyorsunuz. Size doğru gelen halkı bu şekilde etkisiz hale getirmeniz gerekiyor. Silahınızdan çıkan fast fodd yiyecekler ile birlikte insanları patlatmanız lazım.

Oyunda silahınıza ek olarak farklı özellikler ekleyebiliyorsunuz. Mesela bazı fast food ürünlerini kullanarak daha güçlü darbeye neden olan mermiler geliştirebilirsiniz. Toplu halde dolaşan hedefler için ise fast food bombası yapabiliyorsunuz. Fast Food Rampage oyununda sadece halka değil tüm evrene öfkelisiniz. Sizin işinizi yapmanıza engel olan ve  fazla zararlı olmayan yiyecekler satan esnafa da saldırmalısınız. Oldukça fazla derecede şiddet içeren bu oyunda esnafına yiyecek araçlarını bomba ve silahınızla birlikte kullanılamaz hale getirebilirsiniz.

Keyifli fakat çok fazla şiddet içeren bu oyunu boş zamanlarınızda oynayabilir ve fast food gıda zincirinin acımasızlığını öğrenebilirsiniz. İlginç grafikleri ve aksiyonlu müziğiyle beraber Fast Food Rampage oyununu oynayarak çok iyi zaman geçireceksiniz.

Uğur Sağlam

Fast Food Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
91.8 MB DOSYA BOYUTU

Fast Food Rampage, size doğru gelen insanlara yiyecek tabancası ile ateş etmenizi ve tüm dünyayı fast food ile donatmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Günümüzde artık çoğu insan fast food yiyecekler tüketmekte. Uzmanlar tarafından ne kadar fazla zararlı olduğu söylenirse söylensin, insanlar bu yiyecek türünden asla vazgeçmeyecekler. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Fast Food Rampage oyunu da bunu amaçlıyor.

Fast Food Rampage oyununda eski bir fast food mağazasının müdürü olarak sokağa iniyorsunuz ve savaş başlatıyorsunuz. Tüm insanlara fast food yedirmeye ve onları patlatmaya çalışıyorsunuz. Fast Food Rampage oyununda elinizde bir adet silah bulunuyor ve bu silahla birlikte etrafa yiyecek fırlatabiliyorsunuz. Oyundaki seviyenize göre geliştirebileceğiniz bu silah, sizin insanlara karşı tek savunma aracınız.

Üzerinize doğru gelen ve fast food sevmeyen insanları bu tabanca ile doyurarak patlatmanız lazım. Evet, gerçekten de insanlara fast food silahınız ile ateş ettiğinizde onları patlatabiliyorsunuz. Oyundaki tek hedefiniz insanlar değil elbette. Yolda satış yapan esnafların dükkanlarını da fast food silahınız ile vurabilirsiniz. Yiyeceklerini sevmeyen tüm insanlardan intikam almak isteyen Fast Food Rampage oyunu, oldukça keyifli bir şekilde ilerliyor.

Fast Food Rampage oyununu hemen şimdi indirin ve cadde cadde gezerek önünüze çıkan herkese fast food tabancanız ile ateş edin. Çünkü onlarla ancak bu şekilde başa çıkabilirsiniz. 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burger

    Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.
  • Stand O’Food

    Stand O'Food, fast food restoranlarını işlettiğiniz ücretsiz bir oyundur.
  • Tıkla Gelsin

    Tıkla Gelsin, Burger King başta olmak üzere fast-food yemek siparişi verebildiğiniz Android uygulaması.
  • Monsters Rampage

    Monsters Rampage bol aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Quadropus Rampage

    Quadropus Rampage aralıksız olarak düşmanlarınızla kapışacağınız aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.
  • Retro City Rampage DX

    Retro City Rampage DX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kuşbakışı aksiyon oyunudur
  • Dinosaur Rampage - Trex

    Dinosaur Rampage - Trex ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil dinazor oyunudur