Fast & Furious 6: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,651 TOPLAM İNDİRME
285 MB DOSYA BOYUTU

Fast & Furious 6: The Game, Hızlı ve Öfkeli 6 filminden esinlenerek hazırlanılmış kaliteli bir yapım.

Hızlı ve Öfkeli 6 (Londra Yarışı) filmini izlediyseniz filmdeki arabaları kullanabileceğiniz ve karakterlerle diyalog içerisine girebileceğiniz Fast & Furious 6: The Game oyununu kesinlikle oynamalısınız. Sokak yarışçılarının Londra sokaklarındaki kıyasıya mücadelesine dahil olmamıza izin veren oyunda çok sayıda oyun modu ve katılacağınız sayısız drift ve drag yarışı bulunuyor.

Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz ve de büyük keyifle oynayabileceğiniz kaliteli yarış oyunlarından biri diyebileceğim Fast & Furious 6: The Game oyununda kendimizi Londra sokaklarında buluyor, drift ve drag yarışlarına katılarak diğer paralı ve profesyonel yarışçılarla kozlarımızı paylaşıyoruz. Para kazanmanın dışında kendimizi diğer sürücülerin arasına dahil etmeye çalıştığımız oyunda drift ve drag olmak üzere iki yarış çeşidi bulunuyor. İster araba kaydırmayı tercih edin, isterseniz de birebir kapışmayı… İkisinde de hız ön planda olduğundan her şeyi zamanında yapmanız gerekiyor. Aksi halde arabanız birinci sınıf olsa dahi yarışı diğer yarışçıdan çok daha arkada tamamlayabiliyorsunuz. Birinci sınıf demişken oyunda seçeceğiniz çok sayıda araba mevcut ve arabalar sınıflara ayrılmış olarak karşınıza geliyor. Kazandığınız yarışlar neticesinde aldığınız parayı yeni bir araba satın almak için kullanabileceğiniz gibi arabanızın özelliklerini artırmak için de kullanabiliyorsunuz.

Grafiklerin orta seviyede olduğunu söyleyebileceğim oyunda kamera açısını şahsen beğenmedim. Gerek drift gerekse de drag yarışlarında kameranın otomatik olarak değişmesi bizim kontrolümüzde olmaması kötü. Ayrıca arabaları da Asphalt oyunundaki gibi tam kontrol etme şansına sahip değiliz. Başarılı bir yarış çıkarmak için tek yapmamız gereken belirli tuşlara dokunmak / tıklamak.

Fast & Furious 6: The Game, Asphalt serisine alternatif olabilecek kadar başarılı bir yapım.

Erkan Calp

Fast & Furious 6: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25,369 TOPLAM İNDİRME

Fast & Furious 6: The Game, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir yarış oyunudur.

Android cihazlarınız üzerinde son sürat oynayabileceğiniz üç boyutlu bir araba yarışı olan Fast & Furious 6: The Game ile Londra sokaklarının altını üstüne  getireceksiniz.

Hızlı ve Öfkeli dünyasında yerinizi almak için Londra sokaklarında çıkacağınız yarışları ön sıralarda bitirerek para ve diğer sürücülerin saygısını kazanmalısınız.

Ekibe katılarak oyuna yeni eklenen soygun modu içerisinde kendinize bir yer bulabilir ve soluksuz bir macerada mükemmel grafikler eşliğinde zaman geçirebilirsiniz.

Tam bir klasik olan 1970 model Dodge Charger'dan en modern ve modifiyeli araçlara ulaşana kadar birçok yarışı geride bırakmanız gerekiyor.

3 Boyutlu geliştirilmiş grafikleriyle son sürat bir araba yarışı oyunu arıyorsanız ve aynı zamanda bir hızlı ve öfkeli hayranıysanız, Fast & Furious 6: The Game Android cihazınız üzerinde mutlaka yer alması gereken oyunlar arasında.

1.0.3 güncellemesinin ardından:

  • Bazı cihazlarda indirme işlemi sırasında oluşan hatalar giderildi.
  • Oyun arka plana atıldığında bazı cihazlarda kapanma sorunu oluşuyordu. Bu güncellemeyle giderildi.
  • Facebook üzerinden paylaşım yaparken bazı cihazlarda oluşan hatalar giderildi.
  • Bazı cihazlardaki grafikler iyileştirildi.
  • Genel iyileştirmeler gerçekleştirildi.
Can Çevrim

Fast & Furious 6: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,406 TOPLAM İNDİRME

Fast & Furious 6: The Game, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir yarış oyunudur.

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Fast & Furious 6: The Game, Londra sokaklarının altını üstüne getireceğiniz üç boyutlu bir araba yarışıdır.

Sokak yarışı denildiği zaman ilk akla gelen şeylerden birisi şüphesiz ki Fast & Furious film serisidir. Oyunla aynı adı taşıyan araba yarışında amacımız yarışlarda elde edeceğimiz başarıyla para kazanmak ve diğer yarışçıların saygısını kazanmak.

Böylece kendimizi Hızlı ve Öfkeli ekibinin bir üyesi olarak bulabilir ve oyuna yeni eklenen soygun modunda boy gösterebiliriz.

Bir klasik olan 1970 model Dodge Charger'dan son model modifiyeli araçlara kadar geniş bir yelpazede birçok aracı kullanma şansı bulacağımız oyun, geliştirilen üç boyutlu efektleriyle yarış oyunu severleri tatmin edecek cinsten.

Sonuç olarak soluksuz bir araba yarışı oyunu arıyorsanız Fast & Furious 6: The Game'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

1.0.3 güncellemesinin ardından:

  • 5 yeni erişilebilir performans parçası eklendi.
  • Bazı cihazlarda ortaya çıkan donma ve kapanma sorunları giderildi.
  • Nitro tuşuna basında ortaya çıkan hata giderildi.
  • Facebook paylaşımlarında ortaya çıkan hatalar giderildi.
Can Çevrim

Fast & Furious 6: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
508 TOPLAM İNDİRME
270 MB DOSYA BOYUTU

Fast & Furious 6: The Game oyununda Hızlı ve Öfkeli ekibine dahil oluyor, Londra sokaklarında drift ve drag yarışlarına katılıyoruz.

Gişe rekorları kıran Hızlı ve Öfkeli 6 filminin resmi oyunu olarak karşımıza çıkan Fast & Furious 6: The Game, Windows Phone 8 telefon ve tabletinizde hiçbir ücret ödemeden uzun süre keyifle oynayabileceğiniz bir mobil oyun.

Filmdeki karakter ve araba modellerini gördüğümüz oyunda gerek çevrimiçi düzenlenen yarışlara katılıyor gerekse de soygun modunda verilen görevleri tamamlaya çalışıyoruz. Başarılı bir yarış ortaya kadar hem para hem de en hızlı sürücülerin saygısını kazanıyoruz. Kazandığımız paralarla birinci sınıf spor ve klasik arabalardan dilediğimizi satın alabiliyor veya mevcut aracımızın parçalarını yenileyerek daha güçlü araba haline getirebiliyoruz.

Birebir yarışları sevenler için Drag, arabalarını kaydırmayı sevenler içinse Drift bölümü içeren oyunda direkt yarışlara katılabileceğimiz gibi alıştırma bölümü ile kendimizi geliştirme şansına da sahibiz. Tam bu noktada oyunun kontrollerinden bahsetmem gerekirse alışınca son derece basit olan kontroller Asphalt serisi kadar başarılı değil. Araba üzerinde tam kontrole sahip değiliz. Ayrıca kamera açılarının sabit olması (Değişken ancak kendimiz ayarlayamıyoruz.) da oyunun bana göre eksileri arasında. Bunun dışında grafikler ve sesler üst seviyeye yakın yani başarılı diyebilirim.

Hızlı ve Öfkeli filmini izleyen izlemeyen herkese rahatlıkla önerebileceğim Fast & Furious 6: The Game, ücretsiz olarak oynanabiliyor ve Türkçe dil desteği ile geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cars: Fast as Lightning

    Cars: Fast as Lightning, popüler animasyon filmi Arabalar'dan uyarlanan her yönüyle başarılı bir yarış oyunudur.
  • Next Car Game: Wreckfest

    Next Car Game: Wreckfest detaylı bir fizik motoruna sahip olan bir yarış oyunudur
  • Friday the 13th: The Game

    Friday the 13th: The Game çok oyunculu oynanabilecek şekilde tasarlanmış bir korku oyunudur
  • Burst The Game

    Burst The Game çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Pyramaze: The Game

    Pyramaze: The Game metal müziği ve aksiyonu birleştiren bir platform oyunudur
  • Retro Snake The Classic Game

    Retro Snake The Classic Game klasik yılan oyununu Windows 8 bilgisayarlarınıza taşıyor
  • The Prison Game

    The Prison Game kalitesiyle dikkat çeken bir Türk yapımı online rol yapma oyunu
  • ParkRacer 3D (created with Game Maker 6.1)

    3 boyutlu Formula 1 oyunu.rn