FB Album Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,304 TOPLAM İNDİRME
0.52 MB DOSYA BOYUTU

FB Album Downloader ile Facebook hesabınıza giriş yaparak tüm fotoğraflarınızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

FB Album Downloader, Facebook hesabınız üzerinde yer alan tüm resimlerinizi tek seferde kolay ve hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.

Program sayesinde Facebook hesabınız üzerindeki fotoğraflarınıza ihtiyacınız olması durumunda tek tek elle uğraşmak yerine, tek seferde hepsini hızlıca bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Facebook'un Graph API'sini kullanan FB Album Downloader indirmekte olduğunuz tüm Facebook albümlerinizi farklı klasörler altına kaydeder. Böylece daha sonra hangi resminizin hangi albüm üzerinde yer aldığını düşünmenize gerek kalmaz.

Dünyanın neresinde olursanız olun Facebook fotoğraflarınızı bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayacak olan bu yazılımı çok seveceğinize eminim.

Programı ilk kez çalıştırdıktan sonra Facebook hesabınızla giriş yaparak, karşınıza gelen uygulama iznini kabul etmeniz gerekiyor. Ardından program penceresinin sol üst bölümünde bulunan "Get Albums" butonuna tıklayarak, Facebook üzerinde yer alan albümlerimizi listeleyebiliyor ve ardından seçtiğimiz albümleri, kendi belirleyeceğimiz klasöre "Download Pictures" butonuyla indirebiliyoruz.

Tüm Facebook fotoğraflarınızı tek seferde bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayacak olan FB Album Downloader'ı arşivinizde bulundurmanızı öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir
  • Album Cover Finder 6.1

    Albüm kapakları indirin.Müzik tutkunlarının birçoğu albümlerin içerisindeki kitapçık, CD kadar önemlidir.
  • Star Downloader Pro

    Star Downloader Pro indirme yöneticisiyle indirme işlemleri daha düzenli ve hızlı olacak.
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.