FBReader

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
3,240 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

FBReader, e-kitaplarınızı farklı platformlarda ücretsiz olarak düzenleyip, eşitlemenizi sağlayan kullanışlı bir e-kitap yönetimi programıdır.

FBReader, edindiğiniz e-kitapları okumanıza ve onları düzenlemenize yardımcı olan bir programdır.

FBRader, Windows üzerinde ücretsiz olarka ulaşabileceğiniz en iyi e-kitap okuyucularından bir tanesidir. e-Pub (e-Pub 3 dahil olmak üzere), Kindle azw3, fb2, RTF, .doc ve html gibi günümüzde kullanılan bütün metin formatlarını okuyabilmekte bunu karşınıza en okunur halde sunabilmektedir. Bunlarla birlikte yapılan yeni güncellemelerin ardından FBReader, PDF ve DjVu formatlarını da okuyabilir hale gelmiştir. 

Tüm bunlarla birlikte uygulamanın en kullanışlı yanlarından bir tanesi, başka bulut sunucular ile programı entegre edebilmenizdir. Böylece Google Drive gibi alanlarda sakladığınız e-kitaplarınızı kolayca FBReader üzerinden açabilme şansı yakalayabilmektesiniz. E-kitap ile birlikte çizgi roman okumanızı da sağlayan program, halihazırda kullanılabilir programlar arasında en beğenileni ve tercih edileni olarak karşımızda durmaktadır.

Ramazan Tugay Kahraman

FBReader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

FBReader, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda e-kitap okumanıza yardımcı olan bir uygulamadır.

FBReader, Android telefon ve tabletler üzerinden e-kitap okumanızı sağlayan bir uygulamadır. 

Birçok yayın evi basılı kopyaların yanı sıra elektronik versiyonlar üzerinde de durmaya başladı. Piyasaya yeni çıkan çoğu kitabın artık e-kitap versiyonuna ulaşmak mümkünken, çizgi roman tarafında bu ulaşım çok uzun süredir devam ediyor. Kullanıcılar da yasal olarak edindikleri bu kitapları okumak için en iyi e-kitap okuyucuları arıyorlar. En iyiler arasında rahatlıkla sayabileceğimiz FBReader, birçok formatı açabiliyor: e-Pub, azw3, fb2, RTF, .doc, html...

Uygulamanın Windows versiyonu artık PDF de okuyabiliyorken, Android versiyonunda PDF okuma desteği sunulmuyor; ancak yakın zaman önce yapılan bir güncellemeyle DjVu formatı da uygulama tarafından destekleniyor. 

Tüm bu güzel özelliklerinin yanı sıra uygulamanızı başka bulut sunucular ile bağlayabiliyorsunuz. Örneğin; Google Drive üzerinde sakladığınız çeşitli e-kitap formatında kitaplarınız ya da çizgi romanlarınız varsa, küçük bir eşleştirme işleminin ardından FBReader üzerinden bunları kolaylıkla okuyabiliyorsunuz. Daha birçok ekstra özelliğe ve ayrıntıya sahip olan uygulama, Android üzerindeki en iyi e-kitap okuyucuların başında geliyor.

Ramazan Tugay Kahraman

FBReader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,007 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

FBReader ile kitaplarınızı telefonunuzda taşıyın.

Ücretsiz e-kitap okuma uygulaması FBReader ile kitaplarınızı cebinizde taşıyın. Uygulama içerisindeki yerel kütüphane ile kitaplarınızı yazar, etiket, seri vb. şekilde kategorilere ayırmanıza imkan tanıyan FBReader ile e-pub, html ve fb2 formatındaki dosyaları açabiliyorsunuz. Arama fonksiyonunu kullanarak kitaplarınız arasında aradığınız kitaba hızlıca ulaşabilirsiniz. Uygulama içerisinden kitap araması yapabilir, beğendiğiniz kitabı kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Beğendiğiniz kitapları e-posta veya SkyDrive aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

Uygulama içerisinde bulunan Microsoft çeviri aracı ile seçtiğiniz metni istediğiniz dile çevirerek e-kitaplarınızı rahatça okuyabilirsiniz. Telefonunuzda kitap uygulayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız popüler çevrimiçi kütüphanelere erişebilen FBReader’ı deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NOOK

    NOOK, 3 milyondan fazla kitaba ulaşarak müthiş bir kitap okuma deneyimi yaşayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Calibre

    Calibre, e-kitaplarınızı farklı platformlarda ücretsiz olarak düzenleyip, eşitlemenizi sağlayan kullanışlı bir e-kitap yönetimi programıdır.
  • TEBookConverter

    TEBookConverter programı sayesinde hiç zorlanmadan elinizdeki e-kitap dosyalarını diğer e-kitap dosya formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Kitap Kurdu

    Hangi kitap cok satmış, son çıkan kitap hangisi? Bu gibi bilgileri takip etmek isterseniz bu program tam size göre.
  • Booknizer

    Ev kütüphanenizi yönetin, kitap koleksiyonu oluşturun.
  • Bibliovore

    Bibliovore, Windows işletim sistemleri üzerinde çalışan ve e-kitap formatlarını okumanıza, düzenlemenize yardımcı olan bir programdır.
  • Bookviser

    Bookviser, Windows işletim sistemi üzerinde çalışan ve Windows Store üzerinden kolayca edinilebilen bir e-kitap okuyucudur.
  • Icecream Ebook Reader

    Icecream Ebook Reader, bilgisayarınız üzerinde kitap okumayı seviyorsanız hem gözleriniz ağrıdamadan hem de oldukça konforlu bir şekilde e-kitap okumanızı sağlayan ücretsiz bir Windows programı.