F.C.E. Easy Sound Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
532 TOPLAM İNDİRME
0.24 MB DOSYA BOYUTU

F.C.E. Easy Sound Recorder kolayca mikrofonunuzdan ses kaydedebilirsiniz

F.C.E. Easy Sound Recorder tek tıklama ile kolay bir şekilde mikrofonunuzdan ses kaydetme işlemini gerçekleştirebileceğiniz bir ses kayıt programıdır.

Program oldukça sade bir arayüze sahiptir. Sadece ses kayıt işlemi için gerekli olan tuşları içeren program gereksiz menülerle veya kısayollarla uğraşmanızı gerektirmemektedir. Kaydı başlatmak için Record tuşuna basmanız yeterlidir. Program kaydettiği dosyaları D: sürücüsünde depolamaktadır. F.C.E. Easy Sound Recorder kaydettiğiniz dosyayı sonradan dinlemenize de olanak verir. Ses kaydetme işlemi kadar kolay olan bu işlem için kayıt sonrasında "Play" tuşuna basmanız yeterlidir.

Programın en güzel yönlerinden biri çalışmak için kurulum gerektirmemesidir. Bu sayede programı .exe dosyasına tıklayarak programı direkt olarak çalıştırabilir, kurulum olmadığı için bilgisayarınızda gereksiz kayıt defteri girdilerinin depolanmasını engelleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hotkey Sound Recorder

    Hotkey Sound Recorder, tek bir klavye kısayol tuşu yardımıyla ses kaydı yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses kayıt programıdır.
  • Perfect Sound Recorder

    Perfect Sound Recorder yüksek kaliteli ses kaydı yapmanıza imkan veren bir ses kayıt programıdır
  • Free Sound Recorder

    Free Sound Recorder programı ile ücretsiz ve kolay bir şekilde ses kaydı yapabilirsiniz.
  • Free2X Sound Recorder

    Free2X Sound Recorder, bilgisayar kullanıcılarının ses kaydetmek için kullanabilecekleri ücretsiz ve basit bir ses kaydetme programıdır.
  • RecordPad Sound Recorder

    RecordPad Sound Recorder, ses kaydetme işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • All Sound Recorder XP

    All Sound Recorder programı ile bilgisayarınızda ki ses kartınızın mikrofon girişinden yapılan her türlü sesi MP3, WMA, OGG yada WAV formatında kaydedebilirsiniz.
  • Sound Recorder Professional

    Gelişmiş ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken bu ses kaydedici ile online veya offline kayıt işlemlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.
  • 007 MP3 Sound Recorder

    Seslerinizi kaydederek Mp-3 dosyaları oluşturun ve çeşitli dosyalardan ses kaydı yapın.