Fedora Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

Ekonomik RSS okuyucu Fedora Reader ile internet bağlantınızı daha az düşünerek haber takip etmeniz mümkün.

Windows 10 arayüzüne yaklaşan şık tasarımıyla dikkat çeken Fedora Reader, Windows 8 için hazırlanmış bir RSS okuyucu uygalaması. Yalın ve zarif bir görünüme sahip olan uygulama minimalist yapısı sayesinde internet trafiğinizde yük oluşturmadan akıcı bir haber takibi gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Windows Phone 8.1 kullanıcıları ile entegre bir kullanım deneyimi sunan uygulama, evrensel tasarımı sayesinde evde veya dışarda aynı RSS okuyucu ile yola devam etmenizi mümkün kılıyor. Windows 10 ile gelen yeni tipografik estetiği bu uygulama ile yakalamanız mümkün. Okuması keyif veren ince ve sade fontlar modern arayüz ile birlikte daha da hoş görünüyorlar. 1.1 MB alan kaplamasıyla hafif siklet bir uygulama olduğunu gösteren Fedora Reader bu vesile ile akıcı bir kullanıcı deneyimine ulaşmanızı da sağlıyor.

Daha önce RSS kullanmadıysanız ve hazır bir takip listesine sahip değilseniz endişe etmeyin, çünkü uygulama içerisinde bulunan kategoriler sizin için iyi tavsiyelerle geliyor. İş dünyası, haberler, eğlence ve teknoloji gibi seçeneklerin her birinde dünya üzerindeki popüler kaynaklara ulaşabiliyorsunuz. Yetersiz olacağını düşünmeniz durumunda kendi kişisel tercihlerinizi de listeye zahmetsizce eklemeniz mümkün.

Alper Çetiner

Fedora Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Ekonomik RSS okuyucu Fedora Reader ile hücresel bağlantınızı daha az düşünerek haber takip etmeniz mümkün.

Windows 10 arayüzüne geçiş yapmaya hazır mısınız? Joshua Grzybowski'nin hazırlamış olduğu Fedora Reader isimli uygulama sizi bu ideale yakınlaştırıyor. Yalın ve estetik bir RSS okuyucu olan bu uygulama aynı zamanda minimalist yapısıyla da dikkat çekiyor.

Haber takibi yaparken internet kotası kısıtlı olanların işine yarayacak olan tipografik tasarım sayesinde oldukça hızlı ve akıcı bir kullanım da elde etmiş oluyorsunuz. Windows 10 ile aktarılmaya çalışılan bu estetiği çoktan yakalamış gibi gözüken Fedora Reader 1 MB kadar yer kaplamasıyla hafif siklet uygulamasını daha da ilginç kılıyor.

Eğer takip edecek bir RSS ağınız yoksa uygulama içi tavsiyeler sayesinde ilginizi çeken kategorilere yönelik çalışmalar bulabiliyorsunuz. İş dünyası, haberler, eğlence ve teknoloji akla gelen ilk seçenekler. Bu kategoriler içerisinde belirlenmiş popüler kaynaklara ulaşmanız mümkün.

Solda sürükleme aracılığıyla açılan yan panel, ihtiyacınız olan tüm menü seçeneklerini kapsayan şık bir yapıya sahip. Buradan yeni kaynak ekleme, 3 farklı temadan birini seçme gibi özellikleriniz var. Günün farklı saatlerine göre açık veya koyu arkaplan seçimleri de yapabiliyorsunuz.

Mobil cihazınızn ekran kapasitesinin bu servise yetmeyeceğini düşünüyorsanız veya yazılan ufak kaldığını düşünüyorsanız font büyüklüğünü de kişisel zevklerinize göre ayarlamanız mümkün. Evrensel bir uygulama olduğu için Windows 8.1 kullanıcılarına da aynı keyifli deneyimi sunan Fedora Reader tamamen ücretsiz olan bir çalışmanın tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weave News Reader

    Weave News Reader ile istediğiniz tüm haberler tek bir uygulamada.
  • Nextgen Reader

    Nextgen Reader, Windows 8 için geliştirilmiş, hem dokunmatik hem de klasik cihazlara uygun arayüz sunan en hızlı RSS okuma uygulamasıdır.
  • Google Reader Inline

    Popüler rss okuyucusu Google Reader için hazırlanmış site içi popup eklentisidir.
  • Active Web Reader

    Active Web Reader İle Hazırladığınız Favori Sitelerin Güncellenen Hallerini Görebilirsiniz.
  • Web Reader

    Google Reader hizmetini masaüstünüzde kullanabilmenizi sağlayan rss takip uygulamasıdır.
  • Grid Preview For Google Reader

    Google Reader'da liste görünümü, işinizi yaparken pek kolaylık sağlamayabilir. Bunun yerine ayrıntıların ve resimlerin de görüldüğü ve sizi yormayan bir görünüm daha rahat çalışmanızı sağlayacaktır.
  • Feedly

    Bir Firefox eklentisi olan Feedly, RSS'leri magazin dergi arayüzünde listeleyen ve bu arayüzü kişiselleştirme imkanı sunan bir RSS okuyucudur.
  • Chrome Reader Plus

    Google Reader hesabınıdan izin vererek kullanıma başlayabileceğiniz, 30+ tema seçeneği ile abone olduğunuz websitelerini tarayıcınız üzerinden takip etmenizi sağlayan rss takip eklentisidir.