Feem

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,583 TOPLAM İNDİRME
7.02 MB DOSYA BOYUTU

Feem, yerel ağınızda bulunan bilgisayarlarla mesajlaşmanıza olanak sağlayan kullanışlı bir mesajlaşma programıdır.

Feem, aynı yerel ağ üzerinde yer alan kullanıcıların birbirleriyle mesajlaşabilmeleri için geliştirilen oldukça başarılı ve kullanışlı bir mesajlaşma programıdır.

Mesajlaşma dışında yine aynı yerel ağ üzerinde yer alan kullanıcılara dosya gönderebilir veya onların size göndermiş olduğu dosyaları alabilirsiniz. Boyutu ne olursa olsun hızlı bir şekilde dosya transferine olanak sağlayan program, bu yönüyle kullanıcılara dosya alış verişi için pratik bir çözüm sunmaktadır.

Oldukça sade ve kolay kullanılabilir bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program üzerinde gerçekleştirebileceğiniz tüm işlemler ana pencere üzerinde farklı ikonlar yardımıyla gruplandırılmıştır.

Yerel ağınız üzerinde yer alan programın kurulu olduğu tüm bilgisayarları otomatik olarak algılayarak, hemen mesajlaşmaya ve dosya transferlerini gerçekleştirmeye başlayabileceğiniz Feem, özellikle iş yerleri ve evlerde kullanılabilir.

Yerel ağ üzerinde yer alan diğer kullanıcılarla mesajlaşabileceğiniz ve dosya alış-verişi gerçekleştirebileceğiniz güçlü bir programa ihtiyaç duyuyorsanız Feem'i mutlaka denemenizi öneririm.

Feem Özellikleri:

  • Farklı bilgisayarlar arasında hızlı dosya transferi
  • Dosya transferine otomatik devam etme
  • Sohbet fonksiyonu
  • Sunucu gerektirmez
  • Kolay kullanımlı

Feem'i kullanarak mobil cihazlarınızla dosya paylaşabilmek için yazılımın Android ve iOS versiyonlarını bu bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz:

 

 

Can Çevrim

Feem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Feem hızlı ve kolay bir kablosuz dosya transfer uygulamasıdır

Feem kullanıcılara kablosuz dosya transferi konusunda hızlı ve pratik bir çözüm sunan bir mobil uygulamadır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir kablosuz dosya paylaşımı uygulaması olan Feem temel olarak kullanıcılara Bluetooth gibi yöntemlerden çok daha hızlı bir kablosuz dosya transferi çözümü sunuyor. Normalde bilgisayarlarınız ve Android cihazlarınız veya 2 farklı Android cihaz arasında dosya transferi yapabilmek için e-posta, kablo bağlama gibi yöntemleri tercih ediyorsunuz. Fakat e-posta gibi yöntemler internet bağlantınızı kullanıyor. Kablo takmak sökmek de her zaman uğraşmak isteyeceğiniz bir çözüm olmayabiliyor. Bu noktada Feem'e başvurabilir ve zahmetsizce dosya paylaşımı yapabilirsiniz.

Feem, WiFi Direct yani doğrudan kablosuz dosya paylaşımı özelliğini kullanan bir uygulama. Bu uygulama aynı kablosuz WiFi ağı üzerindeki bilgisayarları ve mobil cihazları tanımlıyor ve bu cihazların birbirlerine kablosuz ağ bağlantısı üzerinden dosya göndermesini sağlıyor. Bu sayede hem internet bağlantınız kullanılmıyor, internet kotanızda değişiklik olmuyor hem de dosyalarınız hızlı bir şekilde paylaşılabiliyor.

Feem'i bilgisayarlarınızda ve iOS cihazlarınızda kullanabilmek için uygulamanın masaüstü ve iOS sürümlerini bu bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Feem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Feem kablosuz dosya transferi konusunda pratik çözüm sunan bir uygulamadır

Feem eğer mobil cihazlarınız ve bilgisayarlarınız veya diğer mobil cihazlarınız arasında kolay ve hızlı bir dosya paylaşım yöntemi arıyorsanız işinize yarayabilecek bir kablosuz dosya transferi uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir kablosuz dosya paylaşımı uygulaması olan Feem temel olarak WiFi Direct özelliğini kullanarak dosyaları kolayca mobil cihazlarınız ve bilgisayarlarınız arasında paylaşmanızı mümkün kılıyor. WiFi Direct özelliği aynı kablosuz WiFi ağı üzerindeki cihazların birbirlerine hızlı bir şekilde dosya göndermesini sağlıyor. Bu sistemde internet bağlantısı kullanılmadığı için internet kotanız da etkilenmiyor. Bu sayede e-posta gibi çözümlere göre daha ekonomik bir dosya paylaşım yolu kullanabiliyorsunuz.

Feem ile iOS cihazınızdan bilgisayarınıza, Android cihazınıza, diğer iOS cihazınıza veya tam tersi şekilde diğer cihazlardan iOS cihazınıza dosya gönderirken kablo arama ve takma, iTunes ile boğuşma derdinden kurtuluyorsunuz. Uygulama ile dosya paylaşımı yapabilmek için tek yapmanız gereken diğer cihazlarla aynı kablosuz ağa bağlı olmak. Feem ağ üzerinde bağlı olan cihazları otomatik olarak tanımlıyor ve dosya paylaşımı başlatmanıza izin veriyor.

Feem, Bluetooth gibi klasik kablosuz dosya paylaşım çözümlerinden daha hızlı bir şekilde dosya gönderip alabilmekte. Feem'in bilgisayar ve Android versiyonlarını bu bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz: 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pidgin

    WLM, Yahoo Messenger, GTalk hesaplarınızı aynı anda kullanırken bir yandan da favori odalarınızda sohbet edebileceğiniz ücretsiz, çok hesaplı anlık mesajlaşma programı.
  • Callnote

    Callnote, Skype görüşmelerini kaydedebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz kullanıcı dostu bir yardımcı programdır.
  • Windows Live

    Windows Live programları ile internet aktivitelerinizi Microsoft programları ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Anlık mesajlaşma için Live Messenger, e-posta için Live Mail, blog yazılarınız için Live Writer oldukça başarılıdır.
  • Chat Blocker

    ChatBlocker, chat yapmakla zaman öldüren çocuklarınızın veya çalışanlarınızın internette chat programları ile konuşmalarını engellemek veya bu konuşma metinlerini görerek kimler ile ne konuştuklarını öğrenmenize yardımcı olacak g
  • SmartClose

    SmartClose programı bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatmak istediğinizde size yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı.
  • HalWin v1.6

    HalWin büyük boyutlu programları telefonunuza yüklemeniz için size yardımcı olabilecek oldukça kullanışlı bir program.
  • Wifi Analyzer

    Wifi Analyzer, kablosuz ağ sorunlarını çözmeye yardımcı olan WiFi analiz programları arasında.
  • Geekbench 4

    Geekbench 4, çapraz platform destekli işlemci testi programı.