Fenerbahçe Zil Sesleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,968 TOPLAM İNDİRME

Fenerbahçe Zil Sesleri, Fenerbahçe hayranlarının takımlarının tüm marşlarına ücretsiz olarak ulaşabileceği faydalı bir zil sesi uygulamasıdır.

Uyarı: Uygulama mağazasından kaldırıldığı için uygulama şu an indirilememektedir. Bu nedenle alternatif uygulamalar bulabileceğiniz "Ses ve Müzik" kategorimize tıklayarak göz atabilirsiniz.

Fenerbahçe Zil Sesleri, Android cihazlarınız üzerinde gelen arama veya uyarılarda Fenerbahçe Marşı duyabilmek için kullanabileceğiniz oldukça güzel ve başarılı bir zil sesi uygulamasıdır.

İçerisinde 25 farklı zil sesi bulunan uygulama Fenerbahçe taraftarları için özel olarak hazırlanmıştır. Marşları dinleyebilmek veya zil sesi olarak ayarlayabilmek için yapmanız gereken tek şey uygulamayı ücretsiz olarak indirmek.

Uygulamada bulunan marşların büyük çoğunluğu uzun versiyonlarıdır. Uygulamayı kullanarak istediğiniz an istediğiniz yerde Fenerbahçe takımın en sevilen marşlarını dinleyebilirsiniz. Marşlar uygulama ile birlikte arka arkaya çalabilir ve siz başka bir şey ile uğraşırken Android cihazınızın arka planında çalmaya devam eder.

Uygulama marşları içerisinde barındırdığı için, indirdikten sonra marşları dinleyebilmek için internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur. Sizde Fenerbahçeliyseniz ve takımınızın marşlarını Android cihazınız üzerinden istediğiniz an dinlemek veya zil sesi olarak ayarlamak istiyorsanız hemen ücretsiz olarak bu uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fenerbahçe Marşları

    Fenerbahçe Marşları uygulamasında Fenerbahçe için yazılmış marşlar yer alıyor ve bunların her biri zil sesi olarak atanabiliyor.
  • Hit Zil Sesleri

    Hit Zil Sesleri, birbirinden farklı popüler şarkıları bulabileceğiniz güzel bir android zil sesi uygulamasıdır.
  • Orijinal Zil Sesleri

    Orijinal Zil Sesleri, popüler telefon markalarının akıllı cihazlarında bulunan zil seslerine ulaşabileceğiniz ücretsiz ve başarılı bir uygulamadır.
  • En Populer Zil Sesleri

    Android İçin En Populer Zil Sesleri Uygulaması sayesinde popüler melodilere ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.
  • Kurtlar Vadisi Zil Sesleri

    Kurtlar Vadisi Zil Sesleri, Android cihazlarınız üzerinde Türkiye'nin sevilen dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin müziklerini bulabileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • iPhone Zil Sesleri

    Bu uygulamada iPhone’da mevcut olan zil seslerinin tümünü bulabilir, bunları zil sesi, mesaj sesi ya da alarm sesi olarak ayarlayabilirsiniz.
  • Inna Ringtones and Wallpapers

    Inna Ringtones and Wallpapers, sevilen ve popüler şarkıcı Inna'nın zil sesleri ve duvar kağıtlarını bulabileceğiniz güzel bir Android uygulamasıdır.
  • MP3 Cutter and Ringtone Maker

    MP3 Cutter and Ringtone Maker, Android telefonlar için mp3 kesici, zil sesi yapma uygulamasıdır ve ücretsizdir.