Fhotoroom

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,996 TOPLAM İNDİRME
20.6 MB DOSYA BOYUTU

Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Fhotoroom, Windows 8 tablet ve bilgisayarınız üzerinden fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. RAW dosya formatlarına ek olarak JPG, PNG ve TIFF uzantılı resim dosyalarına destek veren uygulamada çok sayıda efekt yer almakta.

Kırpma, yeniden boyutlandırma, döndürme, renk ve pozlama düzeltmeyi de içeren 10 düzenleme aracının yanında 25 adet özel olarak tasarlanmış stil, 22 adet ayarlanabilir çerçeve, 28 adet ışık efektini bünyesinde barındıran Fhotoroom ile ortaya çıkardığınız yüksek çözünürlüklü fotoğrafları diğer sanat eseri yaratıcıları ile ve sosyal ağlarda paylaşabilir, fotoğrafçılığa gönül vermiş kişileri takip edebilir, çalışmalarını beğenebilir ve yorumlayabilirsiniz.

Fhotoroom ile fotoğraflarınız için uyguladığınız düzenlemeleri geri alma ve yineleme, filtreleme sonrası ve öncesini görme, zoom yaparak detaylara inebilme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Fhotoroom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
875 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Fhotoroom, Windows Phone için profesyonel fotoğraf uygulamasıdır.

Profesyonel fotoğraf düzenleme uygulaması Fhotoroom ile mobil cihazınızdaki fotoğraflara çeşitli efektler uygulayarak bunları çevrenizdeki kişilerle paylaşabilirsiniz.

Mobil cihazınızın kamerasını en iyi şekilde kullanmanıza imkan veren Fotoroom ile 75’den fazla filtreyi kullanarak ortaya çıkardığınız mükemmel çalışmaları milyonlara gösterebilir, beğendiğiniz fotoğraflara yorum bırakabilir, arama fonksiyonunu kullanarak ilgi çekici fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Dilerseniz fotoğraflarınızı tek bir dokunuşla SkyDrive, Flickr, Facebook, Instagram ve Twitter’da paylaşabilirsiniz. Özel anlarınızı paylaşmanın en kolay yolu olan Fhotoroom, temel düzenleme araçlarının yanı sıra çok sayıda kişiselleştirilebilir filtre içermektedir.

Sade arayüz tasarımına sahip, ücretsiz kullanabileceğiniz, fotoğraf işlemlerinizle ilgili ihtiyaçlarınızı karşılayacak bu uygulamanın başlıca özellikler:

• 22 megapiksel çözünürlüklü fotoğrafları destekler.
• Yüksek çözünürlüklü simgeler ve temiz arayüz
• 75’den fazla filtre seçeneği
• Fotoğrafları indirme, yorum gönderme, beğenme

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • CropiPic

    CropiPic, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraf ve videoları düzenleyebildiğiniz pratik ve ücretsiz bir uygulama.
  • 500px

    500px, popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
  • Afterlight

    Afterlight, popüler fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ve hem tablette hem de bilgisayarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
  • PhotoFunia

    PhotoFunia, yüzlerce efekt sunan bulut tabanlı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Video Diary

    Video Diary, tüm Windows cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz video düzenleme ve efekt uygulaması.