Fictorum

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Fictorum etrafa alev topları, şimşekler ve buz fırlattığınız bir aksiyon oyunudur

Fictorum yaratıcı fikirler içeren ve ilginç oyun mekanikleri sayesinde bir hayli eğlenceli oyun tecrübesi yaşatan bir aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Bizi fantastik bir dünyaya konuk eden Fictorum'da genç bir büyücünün yerine geçiyoruz. Kahramanımızın üyesi olduğu büyücü okulu haksız bir şekilde kapatılıyor, bunun üzerine kahramanımız da intikam yemini ederek bu işin sorumlularının peşine düşüyor. Bize düşen görev kahramanımızın düşmanlarıyla baş etmesine yardım ederek intikamını almasını sağlamak.

Fictorum'da oyuncular kullanacakları büyüyü gerçek zamanlı olarka şekillendirmekteler. Oyunu bir hayli eğlenceli yapan bu sistemde bir büyüyü yapmaya başladığınızda zaman yavaşlıyor ve bu süre içinde büyünüze bir şekil verebiliyorsunuz. Dilerseniz sadece bir alev topu fırlatabiliyor, dilerseniz düşman gruplarının üzerine meteor yağmuru indirebiliyor, dilerseniz şimşekler indirebiliyorsunuz. Bütün bu büyüler göz alıcı animasyonlara sahip.

Fictorum'da bütün binalar büyülerimizle parçalanabiliyor. Bu, sadece görsel olarak göze hoş görünecek bir durum değil, aynı zamanda bir silah olarak da kullanılabiliyor. Bir kötünün altından geçtikten sonra bu köprüyü yıkabiliyor, sizi kovalayan düşman grubunu topluca ortadan kaldırabiliyorsunuz. Benzer şekilde binaları yıkarak düşmanlarınızın üzerine devrilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen Fictorum oldukça güzel grafiklere sahip. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 bit Windows 7 işletim sistemi

- Core i5 işlemci

- 8 GB RAM

- Nvidia GTX 750 ekran kartı

- 10 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Conqueror's Blade

    Conqueror's Blade ile savaş alanına hükmedin. Taktiğinizi ve stratejinizi kullanarak aksiyonun içine dalın.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.