Fıkracı

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,060 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Fıkracı, gülmemizi sağlayan pek çok komik ve eğlenceli fıkranın bulunduğu sade ve başarılı bir programdır.

Fıkracı, çoğu zaman arkadaşlarımıza anlattığımız veya onlardan duyarak güldüğümüz ve eğlendiğimiz komik fıkraları barındıran eğlenceli bir programdır.

Uygulama indirmekle birlikte pek çok fıkraya sahip oluyorsunuz. Sade ve basit bir arayüze sahip olan programda fıkraları okuduktan sonra aşağıdaki ''Yeni'' tuşuna basarak bir sonraki fıkraya geçiş yapabiliyorsunuz.

Genellikle duyduğumuz fıkraların bir çoğunu zaman içerisinde unuturuz ve aklımıza gelmeleri zordur. Fakat bu uygulama ile artık aklımızda fıkra tutmamıza gerek yok. Fıkra okumak, gülmek ve eğlenmek için istediğiniz zaman açarak dilediğiniz kadar fıkra okuyabilirsiniz. Kullanımı oldukça basit olan uygulama ile keyifli dakikalar geçirmek mümkün.

Nasreddin Hoca ve Temel fıkraları gibi popüler fıkralara sahip programı ücretsiz olarak indirerek hemen fıkra okumaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.
  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • Tag: The Power of Paint

    Popüler bir eğlence aktivitesi olan Paintball'un ücretsiz bilgisayar oyunu Tag: The Power of Paint ile eğlence bilgisayarınıza taşınacak.
  • The Jackbox Party Pack 5

    The Jackbox Party Pack 5, içerisinde birçok parti oyunu barındıran ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlence temalı bir yapımdır.
  • My Brother Rabbit

    My Brother Rabbit, bilgisayar üzerinden oynanabilen ve basit eğlence olarak tanımlanabilecek türde kendisine yer bulmayı başaran, bir tür macera oyunu olarak Steam’deki yerini almaya hazırlanmaktadır.
  • Trash Killer 2.0.3

    Trash Killer 2.0.3