File Splitter and Joiner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
1.06 MB DOSYA BOYUTU

File Splitter and Joiner ile dosyalarınızı farklı parçalara ayırabilir ve birleştirebilirsiniz

File Splitter and Joiner kullanıcılara dosya parçalama ve dosya birleştirme konularında yardımcı olan ücretsiz bir dosya yöneticisidir.

Günlük bilgisayar kullanımımızda dosya paylaşımı yaparken dosya boyutu birçok durumda bize engel olabilmektedir. Bazı dosya paylaşım servislerinin ve e-posta hesaplarının belli bir boyuttaki dosyaları paylaşmaya izin vermesi nedeniyle yüksek boyutlu dosyaları paylaşmamız mümkün olmamakta. Bunun yanında DVD, CD gibi optik medyalara kopyalayacağımız dosyalar da belli bir boyuta sahip olmak zorunda. Eğer dosya bu dosya boyutunu aşıyorsa dosyayı optik medyaya kopyalamamız mümkün olmamakta.

İşte File Splitter and Joiner bize bütün bu soruynlar için çözün üreten bir programdır. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz yazılım ile dosyaları parçalara ayırma işlemini gerçekleştirebiliyorusunuz ve daha küçük boyutlu dosyalar üretebiliyorsunuz. Sonrasında yine File Splitter and Joiner kullanarak bu dosyaları birleştirebiliyorsunuz.

File Splitter and Joiner pratik kullanım sunan özelliklere de sahip. Program kendisini sağ tıklamayla açılan içerik menüsü ile bütünleştirerek dosya parçalama ve dosya birleştirme kısayollarını bu bölüme ekliyor ve programı açmadan işlem yapmanıza imkan tanıyor. File Splitter and Joiner dosyaların sağlam olup olmadığını da denetleyebilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • File Joiner

    File Joiner birden fazla dosyayı birleştirerek tek bir dosya oluşturmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
  • WinMend File Splitter

    WinMend File Splitter'ın gelişmiş yapısı ile tüm formatlardaki dosyalarınızı saniyeler içinde güvenle ayırabilir ve orjinal halinde tekrar birleştirebilirsiniz.
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Swiss File Knife

    Swiss File Knife, komut satırında dosyaları yöneten ve metin işleyen dosya yöneticisidir.
  • File Attribute Changer

    File Attribute Changer, toplu olarak dosya ve klasör adlarını düzenleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • File Optimizer

    File Optimizer dosya boyutlarını optimize etmenize olanak sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.
  • File Organiser

    File Organiser programını kullanarak bilgisayarınızdaki dosya ve klasörleri çok daha kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.