Film Noir

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9,658 TOPLAM İNDİRME
8.41 MB DOSYA BOYUTU

Film Noir ile fotoğraflarınıza siyah beyaz dokunuşlar ekleyebilirsiniz

Eğer fotoğraflarınızı siyah beyaz yapmak istiyorsanız Film Noir sizin için oldukça kullanışlı olacak bir resim düzenleme programıdır.

Film Noir resimlerinize kolay bir şekilde siyah beyaz efekti eklemeniz için gerekli araçları bünyesinde bulundurmaktadır. Programın sunduğu renk yönetimi araçları renk filtrelerini ve ton aralığını değiştirmenize imkan verirken renk açıklığı ve parlaklığı, kontrast, renk yoğunluğu gibi değerleri de ayarlamanıza izin verir.

Siyah beyaz kameraların yaygın olduğu dönemdeki "Noir" havasını ortaya çıkarabilmenize imkan tanıyan Film Noir kolay kullanıma sahip arayüzü sayesinde kullanıcı dostu olmaktadır. Program farklı resim filtresi seçeneklerine de sahiptir. Resimlerinizi siyah-beyaz yapmanın yanısıra Film Grain efekti sayesinde siyah beyaz fotoğrafların çekildiği dönemlerdeki fotoğraf lekelerini resimlerinize ekleyebilir, Vignetting filtresi sayesinde fotoğrafın köşelerini karartabilir ve daha gerçekçi siyah beyaz görüntüler elde edebilirsiniz. Film Noir kendi siyah beyaz efekt koleksiyonlarınızı da yaratmanıza imkan tanımaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DigiBook

    DigiBook programını kullanarak fotoğraf, video ve film albümleri oluşturup, bu albümleri arkadaşlarınızın e-posta adreslerine gönderebilir ve albümleri istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • AKVIS ArtWork

    AKVIS ArtWork bilgisayarınızda bulunan dijital fotoğraflarınızı sadece birkaç sihirli dokunuş ile yağlı boya tablosu, çizgi film veya karakalem gibi sanatsal çalışmalara dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir resim editörüdür.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.